Meny
13.03.2024

En kjøkkenmaskin som går i arv

Den svenskproduserte kjøkkenmaskinen Ankarsrum Assistent Original har vært en naturlig del av det svenske kjøkkenet i over 80 år. I dag finnes en rekke ulike tilbehør som utvider bruksmulighetene av kjøkkenmaskinen, og gjør det mulig å lage hjemmelaget iskrem, pasta, pølser og hamburgere. Kvaliteten er det ingenting å si på. Dette er kjøkkenassistenten som går i arv.

Å bake, og å lage mat fra bunnen av, er like aktuelt i dag, som det var for 80 år siden. En av grunnene kan være at vi knytter kjære barndomsminner til matlaging, og kanskje husker vi den gamle kjøkkenmaskinen som stod på kjøkkenet hos mormor, og var en viktig del av matlagingen. Der ble eltingen av den saftigste bolledeigen gjort, høstens produksjon av eplemos, og kjøttet som ble kvernet og stappet til julepølser.

En del av det svenske kjøkkenet i over 80 år

Bak hver Ankarsrum Assistent Original ligger det ekte håndverk, som sørger for en kjøkkenmaskin som varer hele livet. Det er derfor kjøkkenmaskinen har vært en viktig del av det svenske kjøkkenet i over 80 år, og har siden 1940-tallet blitt produsert og håndlaget i Sverige. Assistent Original, som er laget av 100 prosent gjenvunnet svensk aluminium, har gjennom årene blitt forbedret for enda bedre ytelse. Den har blitt utstyrt med en kraftigere motor, trinnløs hastighetskontroll og overbelastningsbeskyttelse. Det har også kommet flere tilbehør til kjøkkenmaskinen, som gir rom for å slippe kreativiteten løs på kjøkkenet. Tilbehøret består blant annet av pastavalser til forskjellige typer pastaer, iskrembolle, mel - og müslikvern, en blender til smoothies, ulike kjøttkverner og rivjern.


Maskinen som lager 150 boller av gangen

Assistenten håndterer tunge oppgaver, særlig når det gjelder baking. Den sterke motoren elter opptil 5 kg deig av gangen, som tilsvarer 150 boller eller 5 brød. Den åpne og romslige bakebollen på 7 liter, gjør det enkelt å tilsette ingredienser og å se – og kjenne på deigen underveis. Det er eltekroken og den roterende bollen som gir Ankarsrum Assistent Original den optimale eltingen.


16 farger å velge mellom

Hver maskin testes før den forlater fabrikken, for å sikre at maskinen leveres i ypperste kvalitet, og som holder fra generasjon til generasjon. Kjøkkenmaskinen har et lekkert design som gjør at den ikke lenger blir oppbevart i skapet som hos mormor, men står fremme på kjøkkenbenken. Det er 16 vakre farger å velge mellom.

Veiledende pris fra kr 7 990.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no