Meny
31.03.2020

Elektrisk trillebår forenkler hagearbeidet

Nyheten Astrix er en elektrisk trillebår som sørger for enkel transport av jordmasser, grus, planter og utstyr.

Den nettbaserte utstyrsforhandleren Wee.no lanserer nå Astrix – en trillebår med elektrisk framdrift. Med en motor på 500 W kan denne enkelt håndtere opp til 150 kg nyttelast, noe som gjør frakt av jord, grus, planter, takstein eller sementsekker vesentlig mindre energikrevende.
   Astrix drives av et litiumbatteri med tilhørende hurtigkobler og lader, og fulladet leverer batteriet en fraktdistanse på rundt 24 km (beregnet med snittlast på 80 kg). Astrix har elektrisk brems som assisterer i bratte nedoverbakker – en bremsefunksjon som samtidig lader batteriet. Trillebåren er også utstyrt med revers.

Begrenser påkjenningen
Astrix er tilpasset tyngre oppgaver i hager, parker eller på bygg- og anleggsplasser, forteller daglig leder i Wee.no, Rune Wee.
   – Vi lanserer den elektriske trillebåren fordi vi opplever større etterspørsel etter denne typen utstyr, spesielt i yrkesgrupper der man ønsker å redusere den fysiske belastningen i hverdagen. Samtidig ser vi et økende behov blant pensjonister som ønsker å jobbe i hagen selv om helsa skranter, sier daglig leder i Wee.no, Rune Wee.
   – For øyeblikket er samfunnet rammet av COVID-19 spredning, noe som stiller krav til at man jobber på god avstand fra hverandre. Utstyr som Astrix bidrar til å gjøre oppdrag bedre tilrettelagt og gjennomførbart for én person, avslutter Rune Wee.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no