Meny
16.06.2018

El-sparkesykkel - det nye og byvennlige transportmiddelet

Uansett om du shopper, pendler eller bare ’cruiser’, er el-sparkesykkel en sikker hit.

Den stigende interessen spesielt for el-sparkesykkel merkes veldig hos Witt A/S, som med sin Witt E-Commute avdeling distribuerer eldrevne kjøretøy til hele Norden. Product Manager, Thomas Jæger Molzen forteller: ”Etter å ha prøvd alle våre Ninebot by Segway modeller er KickScooteren min personlige favoritt. En enkelt lading gir deg en distanse på opptil 25 km.”
   Ninebot by Segway KickScooter ES1 har en lav vekt på 11,3 kg og en sammenleggbar funksjon, som gjør den enkel å oppbevare i bilen eller ta med i offentlig transport. Store robuste dekk, støtdemping på forhjulet og ’cruise control’ gir behagelig kjøring på ujevne overflater. Scooteren har to typer bremser - en mekanisk for lett nedbremsing og en elektrisk, som sørger for sikker bremseavstand.
Belønnet med ettertraktet designpris og kåret til best i test.
  
Ved årets IF Design Award fikk sparkesykkelen fikk det ettertraktede kvalitetsstempelet. Dessuten er KickScooteren også nettopp kåret til best i test av Tek.no, som konkluderer at KickScooter ES1 er som skapt for norske forhold.
  
Et innebygget mini-display viser aktuell hastighet og batterinivå, så du ikke går tom midt i trafikken. Et fullt ladet batteri kan kjøre en distanse på rundt 25 km på en lading. Skal du kjøre lengre distanser og heldagsturer, er det mulighet for å kjøpe et ekstra batteri, som gir deg en ekstra distanse på opptil 20 km på én lading.
  
El-sparkesykkelen er utstyrt med LED-lys, som sikrer at du er synlig etter mørkets frembrudd. Den gratis Segway-app’en gir deg et vell av ekstra funksjoner. KickScooteren oppfyller naturligvis alle krav til kjøring på offentlig vei.

Veil. pris 6999 NOK

 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no