Meny
03.01.2019

Ekstra lange lameller gir lengre levetid

Nortons nye lamellrondell, Norton X-Treme Heavy Duty, er bygd opp av et meget kraftig nyutviklet polyesterlerret som er belagt med den seneste generasjonen Norzon-slipemiddel som gir minimalt med svevestøv.

Den nye lamellrondellen inneholder ekstra lange slipelameller, noe som gir vesentlig lengre levetid ifølge produsenten. Lamellrondellen beholder derfor sin aggressivitet i hele produktets levetid. Man får dessuten en mer effektiv sliping noe som gjør X-Treme Heavy Duty veldig godt egnet til f.eks. kantbryting og avrunding. Lamellrondellen er meget motstandsdyktig mot slitasje og oppflising som igjen bidrar til den lange levetiden. Slipemidlet som brukes er beregnet for bearbeiding av jern, stål og rustfritt og gir ekstra høy avvirkning på kort tid. I kombinasjon med gunstig pris gir dette en vinner i markedet.
   X-Treme Heavy Duty, som er beregnet for bruk i vinkelslipemaskin, finnes med konveks bakplate i glassfiber i diameter 125 mm i kornstørrelsene k40 og k60.
– Med den nye lamellrondellen X-Treme Heavy Duty for vinkelslipere går slipingen mye mer effektivt, noe som gjør den ideell for avrunding av skarpe kanter og hjørner. Dessuten får man en lamellrondell med usedvanlig lang levetid, som er med på å redusere de totale slipekostnadene, sier Audun Hjelseth, salgsansvarlig hos Saint-Gobain Abrasives AS.

Se også www.nortonabrasives.com/sv-sv

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no