Meny
01.03.2016

Effektloggerne for trefase

Fluke Corp. lanserer effektloggerne for trefase, 1736 og 1738.

De registrerer automatisk og logger mer enn 500 nettkvalitetsparametre. Det gir teknikere og ingeniører mer innsikt i nødvendige data for å ta bedre avgjørelser når det gjelder nettkvalitet og energiforbruk.
   Effektloggerne registrerer og logger spenning, strøm, effekt og harmoniske og tilknyttede nettkvalitetsverdier for å gi omfattende data for laststudier, energivurderinger, målinger av harmoniske oversvingninger og spenning. Den inkluderte Fluke Energy Analyze Plus-programvaren gir en detaljert analyse av energiforbruk og nettkvalitet og genererer rapporter automatisk.
   Loggerne har et optimalisert brukergrensesnitt, fleksible strømprober og en intelligent funksjon for å redusere målingsfeil ved å bruke digital verifisering og korrigere vanlige oppkoblingsfeil. Oppsettet kan forenkles ytterligere ved å gi loggeren spenning direkte fra kretsen som måles.
   Fluke 1736 og 1738 er de første effektloggerne for trefase som er konstruert for å fungere sammen med Fluke Connect-systemet med programvare og trådløse testverktøy. Fluke Connect-verktøy gjør at teknikere kan overføre måleresultater trådløst fra testverktøy til smarttelefoner, med sikker lagring i Fluke Connect-skyen. Med Fluke Connect-appen for smarttelefoner kan data fra effektloggerne vises på trygg avstand. Dette reduserer behovet for beskyttelsesutstyr, anleggsbesøk og oppfølginger.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no