Meny
12.08.2019

Effektive innfestingsløsninger på landsdekkende roadshow

24. mai kickstartet årets Optimera roadshow på Sandmoen i Trondheim.

I mai startet Optimeras landsdekkende roadshow. Etter en velfortjent sommerferie kjører semitrailerne, fylt med verktøy og festemidler, nordover hvor håndverkere kan se frem til årets sommerfest i Harstad, 15. august.
   24. mai kickstartet årets Optimera roadshow på Sandmoen i Trondheim. Her stod leverandøren av innfestingsløsninger, ITW Construction Products, sammen med 100 andre spennende utstillere for å vise frem og gi veiledning til det nyeste på markedet innen effektive innfestingsløsninger til tre, betong, stål og gips. Turen gikk videre til en rekke byer på Øst-, Sør-, og Vestlandet, og etter en velfortjent sommerferie starter det snart opp igjen og roadshowet vender snuten mot Nord.
Det er første gang ITW Construction Products er med på roadshowet i Nord-Norge. Salgsdirektør, Rolf Petter Dørum, forklarer at dette er en suveren måte å møte nye håndverkere og sluttbrukere:
   - Under roadshowet møter vi sluttbrukerne, som vi ikke ellers møter så ofte, og vi vil blant annet fortelle og vise fordelene med syrefast spikring og vår pappmaskin på gass. Samtidig vil de få mulighet til å prøve ulike løsninger. Han fortsetter:
   - Håndverkere ser etter løsninger som optimaliserer og effektiviserer hverdagen deres. Derfor ønsker vi å vise frem maskinene våre på gass. Med gass trenger du ikke å håndtere kompressorer og luftslanger, og derfor sparer du mye tid på å skifte fra luft til gass.

Effektive totalløsninger til montasje i tre og betong
Med et bredt utvalg av anerkjente varemerker som Paslode, Spit, NKT Fasteners og Adjufix, har ITW totalløsninger til alle typer festemiddelsoppgaver. I tillegg til å vise frem konkrete festemiddelsløsninger, vil håndverkere få stor mulighet for å få svar på spesifikke spørsmål:
   - Verktøy og festemidler er hele tiden under utvikling og det stilles store krav til kunnskap, sortiment og kompetanse for den aller beste innfestingen. Vi deltar på roadshowet for å hjelpe den profesjonelle håndverkeren til å holde seg oppdatert om nye løsninger, og vi ser frem til å fortsette reisen i Nord-Norge, avslutter Dørum.
   Roadshowet starter opp igjen hos Montèr Harstad, 15. august. Turen går deretter videre til Tromsø, Molde og så avsluttes det i Ålesund, 23. august.
For mer informasjon: https://www.optimera.no/events/#/

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no