Meny
01.05.2016

ESAB oppdaterer sveiseelektrodene OK 48.00

ESAB Welding & Cutting Products har kunngjort en oppdatering av sveiseelektrodene OK 48.00 SMAW.

De produseres nå slik at de oppfyller H4R-kravene til lavt hydrogeninnhold og motstand mot fuktighetsopptak. Denne neste generasjonen av ESABs OK 48.00-elektroder oppgis å gi bedre prestasjoner innenfor bruksområder med krevende spenningsforhold, deriblant metallbearbeiding og anleggsarbeid offshore.
   ESAB forteller dette om sveiseelektrodene i OK-serien: Sveiseelektrodene er et førstevalg blant produsenter innenfor metallbearbeiding. De gir god innbrenning, jevn kvalitet og en jevn, stabil bue med lite sprut. De leverer pålitelige mekaniske egenskaper i både høye og lave omgivelsestemperaturer på arbeidssteder med høy luftfuktighet og i utfordrende prosjekter med uvante stillinger. OK-serien er lett å tenne og gjentenne, slik at den egner seg for sveisere på alle erfaringsnivåer.
   OK 48.00, nå H4R, byr på samme mekaniske egenskaper og suverene sveisbarhet i en moderne sammensetning som er skapt for å redusere fuktighetsopptaket i forhold med høy luftfuktighet, noe som er spesielt viktig i offshoresektoren.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no