Meny
03.01.2015

ES20 Compact Sampling System fra Michell Instruments

IKM Instrutek introduserer ett nytt kompakt prøvebehandlingssystem for industrielle gassapplikasjoner som øker duggpunktnøyaktighet og stabilitet.

Salgsingeniør Bente Sletholt ved IKM Instrutek presenterer et nytt modulært prøvebehandlingssystem beregnet på duggpunkts- og fuktighets-sensorer i applikasjoner for komprimert luft samt prosessapplikasjoner for olje og gass. Den nye serien – ES20 Compact Sampling System fra Michell Instruments – tilbyr flere standardkonfigurasjoner for å kunne tilfredsstille behovene til de mest typiske prosessapplikasjoner for industrien.
   Prøvebehandling er viktig ved måling av fuktighet, ikke bare for å sikre at trykket og temperaturen i prøvegassen er riktig, men også for å forlenge levetiden til føleren ved å fjerne forurensninger slik som støv eller oljerester. ES20 Compact Sampling System tilbyr valg av partikkel- eller coalescing-filtre med et maksimalt trykk på 20 barg. Det er tre monteringsalternativer som er tilpasset både utendørs- og innendørs- applikasjoner: enten montert på plate (uten kapsling), i GPR-kabinett eller i SST316-kabinett for å gi IP66/NEMA 4X.
   Det modulære prøvebehandlingssystemet ES20 er kompatibelt med andre Michell-produkter og er designet rundt Michell Easidew-serien. Disse duggpunktsensorene gir en nøyaktighet på ± 2°Cdp og har et måleområde fra –100 til + 20°Cdp. De er tilgjengelige med Michells innbytteprogram. Med dette programmet oppnår kundene en minimal nedetid på målingen ved behov for kalibrering. De bestiller en rekalibrert sensor og returnerer den gamle til IKM Instrutek når behovet for kalibrering melder seg.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no