Meny
24.04.2024

Dyrk smart, dyrk stilig: Nå lanseres Auk Mini

Etter å ha vunnet flere designpriser, blitt kåret til best i test og solgt over 25.000 enheter i Norge, USA og Europa, lanserer nå Auk en mindre modell. Auk Mini har de samme funksjonene som den originale helautomatiske plantedyrkeren, men i et mer kompakt design.


Auk Mini sikrer gunstige dyrkeforhold ved å kontrollere vann, lys og næring på samme pålitelige måte som før. Dette gjør det enkelt for deg å dyrke et bredt utvalg av urter, tomater, chili, jordbær eller grønnsaker året rundt. Alt du trenger å gjøre er å legge i kokosjorden som følger med i pottene, plante frøene, etterfyller vann og næring og deretter la Auk Mini ta seg av resten. Plantene vokser raskt og ekstra lenge, og enkelte urter kan høstes i opptil 14 måneder. Det beste av alt er at du ikke trenger mye kunnskap for å lykkes med dyrkingen.


─ Ved å lansere Auk Mini ønsker vi å gjøre dyrking av urter og grønnsaker tilgjengelig for alle, uavhengig av grønne fingre eller benkeplass. Auk Mini er både mindre og rimeligere, og teknologien sørger for at du lykkes enten om den plasseres på kjøkkenbenken, i en bokhylle eller i gangen. Det eneste som kreves er at rommet har romtemperatur, sier administrerende direktør Didrik Dimmen i Auk.

Dyrk selv

Med Auk Mini kan du dyrke dine egne urter og grønnsaker, finne en ny hobby, inspirasjon til å lage deilige måltider – uansett om du bor i stort hus eller en liten ettromsleilighet. Å dyrke selv gir ikke bare glede i form av ferske og næringsrike ingredienser, men det gir også en følelse av tilknytning til naturen og en mestringsfølelse over å kunne skape noe fra frø til bord. Med Auk Mini kan du virkelig oppleve gleden ved å se plantene vokse og utvikle seg, før du til slutt høster dem for å lage deilige måltider rett fra din egen plantedyrker.Auk Mini er tilgjengelig i hvit og svart med enten eik- eller valnøttfinish.

Veiledende pris fra kr 2.500,-. Selges hos Auk´s nettbutikk: www.auk.eco

 

Tekniske spesifikasjoner:

Str: 45c bred x 21cm dyp x 30 xm høy (eller 50 cm høy med lange pinner)

Lys: spesialbygd fullspekter plantelys

Effekt: 24W

Strømforbruk: ca 5 kWh (2-7 kr pr. mnd)

Plastmateriale: Resirkulerbar ABS

Treverk: Europeisk Eik og Valnøtt

Plantelys: Norsk aluminium

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no