Meny
15.09.2023

Dustin lanserer ny e-signeringstjeneste i samarbeid med Scrive

Nå lanserer Dustin, en ledende nettbasert IT-partner i Norden og Benelux-landene, en e-signeringstjeneste – eSign – i samarbeid med Scrive. Tjenesten skal gjøre det enklere for bedrifter å inngå avtaler på en sikker og smidig måte.

eSign er en administrert tjeneste som kan kjøpes enten som tilleggstjeneste eller frittstående tjeneste. Den er beregnet for både små og store bedrifter, og er en sikker og rask måte å signere og håndtere elektroniske dokumenter på.

- Våre tjenester bidrar til å forenkle det daglige arbeidet for bedrifter. Med eSign kan kundene effektivisere signeringsprosessen og dermed redusere tiden og kostnadene som tradisjonelle, papirbaserte signaturprosesser kan innebære. Tjenesten er utrolig brukervennlig og kan brukes på alle enheter, overalt og når som helst, sier Morten Jakobi, VP Managed Services i Dustin.

- Vi er veldig fornøyde med dette samarbeidet. Dustin vil nå kunne gi sine kunder, og i sin tur kundenes kunder, en bedre brukeropplevelse som gjør at de sparer tid, penger og papir i prosessen. Det er alltid en fornøyelse å kunne hjelpe bedrifter med å drive virksomhet på en smartere og mer effektiv måte, og Dustin er en glimrende partner for å oppnå dette i stor skala, sier Paula Palk, VP Channel i Scrive.

eSign installeres på mindre enn to minutter, og gjør det mulig å signere og håndtere dokumenter elektronisk. Det gjør signeringsprosessen betydelig mer effektiv sammenlignet med tradisjonelle papirbaserte prosesser. Tjenesten er sikker, noe som betyr at de elektroniske signaturene er juridisk bindende og oppfyller lovpålagte krav til elektroniske signaturer og dokumenthåndtering.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no