Meny
18.11.2017

Drifting-konge valgte Heavy Duty-innredning

Innredningen i servicebilen til drifting-kongen Fredric Aasbø er  nøye gjennomtenkt for å sikre de beste forutsetningene i en travel hverdag med konkurransekjøring og mye reising.

32-åringen fra Ski i Akershus er en av Norges største stjerner innenfor motorsport. På banen har Fredric Aasbø stålkontroll og kjører rundt i en 750-hesters Toyota GT86. Men for at konkurransekjøringen skal fungere optimalt, trenger han en pålitelig servicebil med solide innredningskomponenter med på slep. Han valgte derfor Heavy Duty-innredning fra Sortimo,
   – Vi har fått en helrå servicebil med Custom Sortimo Heavy Duty-innredning og er akkurat det vi trenger i en hektisk konkurranseperiode, forteller Aasbø.

Solid og syrefast
For Heavy Duty-innredning, også kalt HD-innredning, er ifølge Sortimo den ideelle løsningen for dem som jobber med ekstremt tunge materialer, og olje, bensin eller andre kjemikalier som kan søle og sette spor. HD-innredningen består nemlig av en høy mengde fiberkomposittmateriale som gjør innredningen solid og sterk, uten at vekten økes. Komposittdelene er motstandsdyktige mot olje, bensin, luter og andre kjemikalier, og den glatte overflaten gjør det enkelt å holde det rent. Dessuten kan HD-innredningen i likhet med de andre Sortimo-innredningene, bli skreddersydd inn i varebilens varerom for en individuell tilpasning.
   – Innredningen er spesialdesignet sammen med Sortimo og min makker Erik Nilssen. Vi har nå både uttrekkbart verktøyskap, girkasseskuff, reservedelsvegg og mye mer, men har likevel god plass og oversikt i varerommet. Dette er en drømmeinnredning, smiler Aasbø.

Skreddersydde løsninger
Ifølge Ole-Andreas Pettersen, daglig leder for Sortimo, gir nettopp løsningen mange ulike bruksmuligheter på grunn av den høye belastningsevnen og det omfangsrike tilbehøret.
   – HD-innredningen kan enkelt integreres med Sortimos øvrige innredningskomponenter som skuffer og bokser og liknende, og kan derfor tilpasses ethvert behov. I tillegg kan systemet kombineres med store skuffer og lange hyller med en bredde opptil to meter og med en belastningsevne opptil 120 kilo. Dette er derfor en løsning med store muligheter for besparelser siden systemet gjør det mulig å utelate mellomliggende elementer.
På grunn av den store belastningsevnen, sørger innredningen for stor sikkerhet ved brå bremsing og svinger, samt eventuelle ulykker under kjøreturen.
   – Innredningen er utviklet for de med en ekstra tøff hverdag med tungt utstyr. Den sørger å holde tunge elementer på plass og sikrer dermed personenes trygghet i kupeen under kjøreturen. Løsningen er støt- og ripefast, og har en mørk design og en glatt, smussavvisende overflate som gjør det enkelt å holde rent og godt vedlikeholdt, avslutter Pettersen.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no