Meny
27.03.2015

Dong Feng med ny traktorserie i Norge

Den kinesiske storprodusenten Dong Feng lanserer nå modellen G2, som er spesielt tilpasset småbruksdrift og vedlikehold.

Kinesiske Dong Feng, som er en av verdens største produsenter av mindre traktorer og jordbruksmaskiner, lanserer nå modellserien Dong Feng G2 i Norge. I første omgang er det snakk om to versjoner, 254 og 404, som er en henvisning til antall hestekrefter i maskinene (25 eller 40 hk diesel).
   Dong Feng G2-serien er liten i volum og vekt og spesialtilpasset vedlikeholdsarbeid og åker- og hagebruk om sommeren og snømåking om vinteren.
   Dong Feng har som tidligere både firehjulstrekk og servostyring. Blant forbedringene fra tidligere modeller har G2 nå fullsynkronisert vendegir samt en større hydraulikkpumpe. En annen forbedring er at betjeningsspakene nå er plassert på dashbordet, noe som gir bedre oversikt og et flatt, ryddig gulv. G2 har også fått mer tidsriktige designendringer i fronten og kan leveres både med og uten tak. Det finnes nå også et større utvalg ekstrautstyr til den nye kineseren enn det som var tilfellet for forgjengerne.
   Wee Trading, som er hovedimportør av Dong Feng i Norge, har satt prisen på G2 254 fra kr. 140 000 + mva (med hytte), og fra kr. 170 000 + mva for G2 404 (med hytte).

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no