Meny
31.03.2021

Dobbelt opp med nye Panasonic Toughbook 33

Forbedret ytelse, mer minne og større harddisk

Panasonics robuste 2-i-1-laptop TOUGHBOOK 33 slippes nå i en kraftig oppdatert utgave med et ytelsesløft på hele 40 prosent samt doblet RAM og lagringsplass. Denne modellen, som har et avtagbart tastatur slik at skjermen kan brukes som et robust nettbrett, har vist seg svært populær blant brukere i krevende miljøer.
   Under panseret sitter det nå en fire kjerners 10.-generasjonens Intel Core i5-10310U-prosessor (med Intel vPro Technology), noe som borger for opptil 40 prosent høyere ytelse, mens TOUGHBOOK 33 samtidig beholder sin 20-timers batterilevetid med doble batterier som kan byttes under drift (s.k. ”hot swap”).
   Minnet er fordoblet til 16 GB RAM som standard (32 GB finnes som tilvalg). Lagringen er økt til 512 GB (fra 256 GB) med NVMe Opal SSD, som selvkrypterer i sanntid, frigjør prosessorkapasitet og tilbyr forbedret databeskyttelse. Det siste er en god nyhet for informasjonssensitive kunder som redningstjeneste, politi og forsvaret. En mobil Solid State Drive finnes som ekstrautstyr for den som ønsker det, og blant ytterligere forbedringer finner vi den seneste WiFi-standarden (Intel Wireless 6 AX 201), Bluetooth 5.1 og en USB Type-CTM-port med ladefunksjon.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no