Meny
09.12.2016

Diamantsagblad spesielt utviklet for støperier

Tyrolit Premium *** Focur SA er diamantsagbladet som brukes i stedet for en kappskive, og som er spesielt utviklet for bearbeiding av støpegods.

En utfordring mange støperier har med kappskiver i dag, er at kappedybden forsvinner etter kort tids bearbeiding, noe som innebærer at man må bytte skive flere ganger under arbeidet. Men dette råder Tyrolit Premium *** Focur SA bot på, fordi diamantsagbladet ikke taper seg i diameter ved slitasje. Sagbladet har dessuten opp til 25 ganger så lang levetid som en vanlig kappskive. Dette opplyser Tyrolit i en pressemelding.
   – Tyrolit Premium *** Focur SA løser problemet med kappedybde i tilfeller der man ikke kommer gjennom med en vanlig kapspkive på støpegods fordi den slites ned. Brukeren slipper dermed en masse bytting av skiver og kan dessuten gjenbruke sagbladet som metallskrot når den er utbrukt”, sier Göran Nyberg, produktsjef i Tyrolit.
   En annen stor fordel er at sagbladet produserer betydelig mindre støv sammenlignet med andre kappskiver, noe som gir bedre arbeidsmiljø.
   Tyrolit Premium *** Focur SA finnes fra størrelse 125 mm til 230 mm for vinkelslipere og fra 300 mm til 600 mm for stasjonære kappemaskiner og leveres i en karakteristisk design i svart med gulldetaljer.
   Tyrolit Premium *** Focur SA fungerer også for brukere i båtbransjen som bearbeider plast og glassfiber samt for byggebransjen som arbeider med fiberbetongskiver.
   Focur SA finnes også som slipeskive med diamanter for sliping og fasing av kanter i støpegods.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no