Meny
23.04.2018

Den perfekte terrasseskruen til hardt tre

Siste nytt fra ITW er Terrasseskruen High-End fra NKT Fasteners til hardt tre.

Med ekstra toppgjenge og 35 prosent mindre hode, sikrer skruen effektiv montasje av treterrasser, og gir et kjempeflott og langtidsholdbart resultat.
Nå lanserer ITW Construction Products den perfekte løsningen på en terrasseskrue til det fuktige nordiske klimaet: Terrasseskruen High-End fra NKT Fasteners. Den utmerker seg ved å gjøre det langt enklere å sikre et flott og langtidsholdbart resultat.

Hele skruestammen låser treet i årevis
Den nye Terrasseskruen High-End er fremstilt i syrefast stål som gjør at den står imot påkjenningene fra all slags vær, samt treets naturlige oljer og bevegelser. Dermed er den særlig velegnet til bruk i hardt tre som stiller ekstra høye krav til monteringen.
Samtidig er Terrasseskruen High-End designet med ekstra toppgjenge øverst på stammen. På denne måten får man effektivt trukket brettet ned og låst det fast, slik at det holder år etter år.
  
- Den ekstra toppgjengen sikrer at hele skruens stamme er med på å fastlåse brettet, selv etter mange års aldring og værpåkjennelser. I motsetning til en alminnelig skrue, hvor det primært er hodet som holder treet på plass, hjelper hele skruen med å sikre en effektiv montering, forteller produktsjef Kjetil Ebbestad fra ITW Construction Products som står bak NKT Fasteners. 

Sikrer en effektiv montering
I tillegg er hodet på Terrasseskruen High-End 35 prosent mindre enn på en tradisjonell skrue. Dermed er skruen mindre synlig i treet. Men takket være toppgjenget reduserer det markant mindre hodet på ingen måte skruens evne til å låse treet fast:
- Du skrur den rett og slett bare ned i det forhåndsborede hull, uten behov for undersenkning, og du får dermed en mer effektiv montering. Dette gjør terrassearbeidet langt enklere, og du får en kvalitetsterrasse som du vil kunne ha glede av i mange år, avslutter Ebbestad.

Se NKT Fasteners Terrasseskrue High-End her: https://www.youtube.com/watch?v=b6UQJkayBS8

Kilde: Perfekta PR

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no