Meny
05.07.2021

Dell lanserer intelligent 4K-webkamera

Dell UltraSharp Webcam (WB7022) henter inspirasjon fra digitale speilreflekskameraer for å kunne gi best mulig bildekvalitet uansett lysforhold.


Da Dell Technologies skulle designe sitt nye web-kamera, begynte de med å undersøke bildekvaliteten på speilreflekskameraer (DSLR) som brukes av profesjonelle fotografer og fotoentusiaster. Målet var å utvikle et webkamera med DSLR-lignende bildekvalitet – samtidig som det skulle være enkelt å bruke. Resultatet ble Dell UltraSharp Webcam, et kamera som ifølge selskapet  leverer den beste bildekvaliteten i sin kategori av 4K-webkameraer. Kameraet har sylskarp videokvalitet, takket være en stor 4K Sony STARVIS CMOS-sensor og et lyssterkt objektiv bestående av flere linser.
   Kameraet benytter en Digital Overlap HDR-teknologi som bidrar til å bevare naturlige farger og god eksponering under vanskelige lysforhold. Med automatisk støyreduksjon unngår du kornete bilder når det er lite lys i rommet.

Intelligente funksjoner og magnetfeste
Intelligente funksjoner gjør at kameraet tilpasser seg ulike oppsett og situasjoner automatisk. For eksempel bruker Auto-framing-funksjonen kunstig intelligens (AI) til å holde ansiktet i fokus og sentrert i bilderuten.
   Det runde kameraet er laget i aluminium og kommer med magnetfeste, slik at du enkelt kan flytte kameraet fra skjermen over til et lite kamerastativ som fås som ekstrautstyr.
   Dell UltraSharp Webcam har støtte for Windows Hello, slik at du kan bruke ansiktsgjenkjenning til å logge deg på automatisk i Windows.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no