Meny
09.12.2020

DeLonghi lanserer ny kaffemaskinen

Den nye kaffemaskinen til DeLonghi heter Primadonna Soul og kommer med ”Bean Adapt Technology” - en helt ny innovativ bønneteknologi som skal sørge for å ivareta kaffebønnenes spesielle egenskaper slik at du får det ypperste hver gang du tilbereder en kopp med kaffe.
   Smak på navnet; Primadonna betyr ”førstedame” og Soul betyr ”sjel”, hver kaffebønne har sin egen individuelle ”sjel”. Primadonna Soul ivaretar bønnens sjel og sikrer en optimal utnyttelse av aromaen i dine valgte bønner.
   DeLonghi Primadonna Soul er utstyrt med ”Bean Adapt Technology” som er en innovativ teknologi som sørger for at maskinen maler hver eneste kaffebønne optimalt for å ivareta bønnens spesielle egenskap. Resultatet er at du får en helt ny smaksopplevelse ved at maskinen selv justerer malingsgrad, dosering og tilberedningstemperatur til dine kaffebønner.

Stor variasjon og nye oppskrifter

Med hele 21 ferdigstilte programmer og det patenterte melkesystemet ”latte crema” får du stor variasjon og mange muligheter. Velg mellom å lage en kopp kaffe til deg selv, coffee-to-Go eller en hel serveringskanne med inntil 6 kopper kaffe med din kaffefavoritt. I tillegg får du også tilgang til nye og smakfulle oppskrifter som gjør denne maskinen til det naturlige valg for de som ønsker det beste.
   Blant nye oppskrifter kan vi nevne ”The True Brew Over Ice” som gir en glatt og fyldig iskaffe, Cortado, Long Black Coffee og en rekke spesielle oppskrifter som White Tea, Green Tea, Black Tea og Oolong Tea.
   - Kaffe er viktig for mange og har i en lang tid vært det sosiale limet. Nå som stadig flere arbeider hjemme ser vi en økende interesse og etterspørsel etter å tilberede favoritt drikkene hjemme. Vi har derfor lagt ekstra stor vekt på ny teknologi som optimaliserer og ivaretar kaffebønnens spesielle egenskaper, og som i tillegg tilbyr er bredt spekter av oppskrifter og muligheter. Kun det beste er godt nok, sier Ulrika Ekelund, Marketing Manager hos DeLonghi Scandinavia.

Last ned egen app
Last ned DeLonghi Coffee Link App til din mobil og koble enheten til din nye PrimaDonna Soul for å aktivere ”The Bean Adapt technology”. I appen kan du velge mellom en menge nye og varierte kaffedrikker og lagre dine nye favoritter. Du kan tilpasse og justere innstillingene etter smak underveis, opprette nye og lagre alle oppskriftene i din profil. Du kan til og med gi profilen din et eget navn i appinnstillingene. Med Connected app får du samtidig også tilgang til tips og råd om bruk og vedlikehold.

DeLonghi Primadonna Soul, veiledende pris fra Kr 14 995
ECAM610.55.SB eksklusiv serveringskanne
ECAM610.75.MB inkluderer serveringskanne på 750ml slik at du kan servere kaffe til alle gjestene dine på én gang.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no