Meny
04.06.2021

De beste studentbedriftene skal kåres

9. juni klokken 14.00 kårer Ungt Entreprenørskap de fremste studentbedriftene i landet under NM Studentbedrift 2021.

Helt på Vidda SB deltar i NM Studentbedrift.

Årets arrangement streames live med gjester som forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim og CEO i Kahoot Eilert Hanoa, og sendingen ledes av influencer Yrja Oftedahl.

Kompetanse for fremtiden
Ungt Entreprenørskap er en ideell organisasjon som i over 20 år har jobbet med innovasjon og entreprenørskap i norsk skole, fra barneskole til høyere utdanning.
   I år har ca. 1000 studenter hatt studentbedrift på høyere utdanning, og det er ikke rent lite de har lært. En studie gjennomført av Prospera tidligere i år viser at over 70 prosent av studentene opplever positiv personlig utvikling på områder som arbeidslivet etterspør, blant annet økt selvtillit, motivasjon og risikovilje. Å drive studentbedrift gir mestringsfølelse og erfaring med å jobbe i team med komplekse utfordringer. Du lærer å vurdere gjennomførbarheten til en idé, og får prøvd deg på forskjellige strategier for å nå ut i et marked. - Gjennom å etablere sin egen studentbedrift bygger de unge kompetanse næringslivet roper etter. I tillegg til fagkompetanse er arbeidsgivere i økende grad opptatt av personlige egenskaper, og det er her Studentbedrift er en veldig god treningsarena. Studentene lærer ved å gjøre, og ikke gjennom tradisjonell pugging av teori. Studentbedrift er en metode vi vet fungerer og som gir de unge kompetansen de trenger for å bygge Norge i fremtiden, sier administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap Norge, Grete Ingeborg Nykkelmo.

Kilde: NTB Kommunikasjon

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no