Meny
02.05.2022

De’Longhis nye La Specialista Arte

Italienske De'Longhi lanserer ytterlig en kaffemaskin fra La Specialista-familien og gjør dermed samlingen av avanserte kaffemaskiner komplett.

  Produsenten opplyser at den nye kaffemaskinen har hentet ut det beste fra La Specialista-modellene og pakket alt inn i en mindre kompakt modell. Av nyhetsartikkelen fra produsenten går det videre frem at La Specialista Arte er designet for å forgylle enhver kaffeopplevelse og for å få frem aroma og det beste i hver eneste kaffebønne. Takket være De’Longhis erfaring, teknologi og kunnskap, kan kaffeelskere nå utforske og oppleve en meget enkel og elegant kaffebryggeprosess.
   - Vi utviklet La Specialista-familien for å tilby kaffeelskere der ute en ekte kaffeopplevelse hjemme. Med Arte får du et elegant og kompakt design som garantert vil bli et blikkfang på kjøkkenet, sier Jean-Baptiste Viton, senior product marketing manager hos De’Longhi.
   De’Longhi’s La Specialista-familie blir nå komplett med den nye masknen La Spceialista Arte, en kompakt og stilfull manuell kaffemaskin som finnes tilgjengelig i butikk fra mai 2022.  Maskinen er i selskap med de øvrige modellene La Specialista Prestigio og Maestro, og er ytterligere et bevis på De’Longhis ekspertise innen premium kaffemaskiner.
   Med kaffemaskinen La Specialista Arte får man full kontroll over kaffeforberedelsene gjennom å velge mellom åtte kvernegrader og tre temperaturnivåer. Til sammen gir disse innstillingene mulighet for å tilpasse tilberedningen etter hvilken type kaffebønne og brenningsgrad for å få mest mulig ut av smak og aroma.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no