Meny
21.11.2017

Dansk lydekspert gjør høyttaleren intelligent

Den danske høyttalerprodusenten Dynaudio lanserer det intelligente trådløse systemet Music, som tilpasser lyden etter rommets akustikk, volumnivåer og brukerens musikksmak.

Dynaudio har 40 års erfaring med high-end høyttalere for hjem, berømte profesjonelle lydopptaksstudioer og VW-biler. Nå overførers deres kunnskap og nyskapende teknologi til forbrukere med det nye Music-systemet. Og de nye høyttalerne gjør mye mer enn bare å spille det de blir bedt om. Med den nye Music Now-funksjonen lærer de seg faktisk hva brukeren liker og misliker. Høyttaleren settes opp i appen som er tilgjengelig gratis for både iOS og Android der tilpassede spillelister genereres. På den måten spiller systemet bare sangene brukeren liker.

Slipp scrollingen i lange spillelister
Alle Music-høyttalere kan kobles sammen med digitale musikktjenester og nettradio, og alt brukeren vil lytte til, kan tilordnes en av de fem forhåndsinnstillingene på selve høyttaleren. Det betyr at brukeren umiddelbart kan lytte til spillelister, album og artister fra favorittjenestene uten å måtte ta opp telefonen og bla gjennom et uendelig antall spillelister.
   – Music er en helt ny generasjon lydsystemer. Den er intelligent og enkel, og selvfølgelig oppfyller den alle våre strenge kvalitetskrav og ytelseskriterier. Det er et produkt for folk som simpelthen elsker musikk og eksepsjonell kvalitet, sier Claus Rasmussen, kommersiell direktør i Dynaudio.

Tilpasser seg musikksmak, hjem og livsstil
Alle Music-høyttalerne har Dynaudios egen RoomAdapt-teknologi. Dette sikrer at høyttaleren konstant justerer ytelsen etter posisjonen i rommet, uavhengig av plasseringen. Samtidig tilpasser NoiseAdapt-funksjonen høyttalerens volum og tone etter omgivelsenes støynivå, noe som gjør det unødvendig å skru opp volumet selv om festpraten blir høyere.
   Dynaudio har valgt et enkelt og minimalistisk utsende som gjenspeiler dansk design. Dynaudio har også funnet inspirasjon blant møbeldesignere og trukket alle høyttalerne i tekstil fra det anerkjente danske tekstilhuset Gabriel.

Dynaudio Music er tilgjengelig i Norge i fargene lys grå, mørkegrå, rød og blå.
Prisene starter på 4 999 kroner.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no