Meny
02.01.2014

D-Link oppgraderer bedrifters trådløse nettverk med 11ac

D-Link lanserer et nytt aksesspunkt rettet mot små og mellomstore bedrifter, som bygger på den nye, raske trådløse nettverksstandarden 802.11ac. Det trådløse aksesspunktet bidrar til et høyere trafikknivå for nettverksadministratorer, bedre rekkevidde på kontoret samt muligheter for et større antall trådløse enheter i nettverket.

D-Links nye bedriftsprodukt DAP-2695 muliggjør en enkel installasjon av et robust og letthåndterlig trådløst nettverk med den nyeste trådløse teknikken 802.11ac. Den er også kompatibel med tidligere trådløse standarder, gir mindre forstyrrelser, bedre rekkevidde og økt hastighet. 
    – Nye 802.11ac gir en rekke fordeler for organisasjoner og foretak. Ytelsen er på linje med et veggtilkoblet gigabit-nettverk fordi 11ac gir bedre dekning, stabil oppkobling og mulighet til å ha flere enheter koblet til det trådløse nettverket samtidig. Med DAP-2695 kan store filer overføres raskere, og større mengder informasjon kan sikkerhetskopieres helt trådløst. De ulike brukerfunksjonene innebærer også større fleksibilitet for små og mellomstore bedrifter, sier Magnus Cederäng, produktansvarlig for bedrift i D-Link.  
  
DAP-2695 er utrustet med dualband-teknikk for å levere en rask og stabil trådløs oppkobling. Seks avtakbare antenner gir en optimal trådløs dekning med ytelse på opp til 450 Mbps over 2,4 Ghz-båndet og 1300 Mbps over 5 Ghz-båndet.

Avanserte funksjoner og administrasjonsmuligheter
Det nye aksesspunktet tilbyr også avanserte funksjoner som lastbalansering når flere enheter installeres, Wi-Fi Multimedia (WMM), Quality of Service (QoS) og støtte for Power over Ethernet (PoE) som innebærer at den kan driftes via en Ethernetkabel uten strømledning. DAP-2695 tilbyr også høy sikkerhet og en mengde avanserte administrasjonsmuligheter, for eksempel trådløs kryptering, filter for MAC-adresser, partisjonering og støtte for VLAN som håndterer segmentering av nettverket og brukertilgang.
   Nettverksadministratorer har muligheten til å håndtere disse enhetene virtuelt gjennom D-Links styringsverktøy AP Manager ll eller D-View SNMP Network Management System. I disse programmene kan man konfigurere, administrere og vedlikeholde alle aksesspunkter fra ett sted. 
  
DAP-2695 er konfigurert til å fungere i fire ulike modus for større fleksibilitet og brukernytte: som et vanlig aksesspunkt (AP), trådløs distribusjonssystem med aksesspunkt (WDS med AP), bridge (WDS) og som en trådløs klient med WDS-støtte. 
  
Wireless AC1750 Simultaneous Dual-Band PoE Access Point (DAP-2695) er allerede tilgjengelig og har en veiledende pris på kr 2380 eks. moms.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no