Meny
18.09.2013

D-Link og Telenor lanserer en enda kraftigere mobil bredbåndsruter

Telenor utvider nå sin portefølje for Mobilt Bredbånd og tilbyr kundene en enda kraftigere mobil bredbåndsruter. I rampelyset står D-Links 4G-ruter, DWR-923.
– Med D-Links 4G-ruter kompletteres vår utstyrsportefølje for Mobilt Bredbånd med enda bedre mobil ytelse, kraftigere trådløst nett og Gigabit LAN som gir nye bruksmuligheter for Mobilt Bredbånd både i privat- og bedriftsmarkedet, sier Produktsjef Mobilt Bredbånd i Telenor Norge, Bjørn Lydersen.

D-Links LTE 4G-ruter DWR-923 er det siste tilskuddet i rekken av Telenors produkter med Mobilt Bredbånd. Ved siden av Telenors 4G USB-modem og 4G miniruter, kan D-Link DWR-923 etablere et solid nettverk tilknyttet det råeste mobile nettet i Norge. Ruteren krever en ekstern strømkilde, og det følger med adapter både for vanlig 220v og en sigarettenneradapter for 12-24v DC. Sistnevnte gjør at ruteren egner seg godt både på hytta som ikke har innlagt strøm, i båten eller i campingvogna ettersom den tilbyr høyhastighetstilkobling selv i områder som ikke har fast infrastruktur. 

Med tanke på bedriftsmarkedet åpner dette opp for at kunder kan få høyhastighetstilkobling til Internett på lokasjoner uten fast infrastruktur som for eksempel byggeplasser, oppdrettsanlegg, i anleggsmaskiner og ikke minst på festivaler.

Trygge rammer
Hele familien eller mange ansatte på en lokasjon kan benytte seg av det mobile nettverket med sine smarttelefoner, nettbrett, PC-er eller lagringsløsninger. For å garantere at brukerne kan ferdes trygt på det mobile nettverket, er en brannvegg og kryptering innebygd i D-Links ruter slik at privat informasjon forblir beskyttet når man jobber eller surfer. Trådløse sikkerhetsløsninger er også inkludert for å sikre at uautoriserte brukere ikke får tilgang til nettverket. DWR-923 er i tillegg både enkel å installere og enkel å bruke, og gir deg nettverk med god hastighet på 1-2-3.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no