Meny
18.12.2012

CombiSerien setter ny standard i prosessinstrumentering

IKM Instrutek presenterer den CombiSerien fra Baumer, som er et av de ledende selskaper i verden innenfor utvikling og produksjon av sensorer for prosessindustrien.
– To modeller i den nye serien er allerede klare for markedet, forteller Product Manager Automation Espen Tordal Førde i IKM Instrutek AS. Det gjelder CombiPress trykktransmitter og CombiTemp Pt100 sensor, som begge kan kombineres med den nye generasjonen CombiView display. 

– Displayet er stort og lettlest, og brukeren kan velge flere ulike visninger som analog, digital eller sanntids tankillustrasjoner. Displayet har touch-skjerm, og man kan bruke dette for å programmere transmitterne, samtidig som det finnes innebygde alarmgrenser som kan visualiseres ved hjelp av ulike farger på bakgrunnsbelysningen, forteller Espen.

Sammen med et hygienisk og rustfritt hus, som også er nyutviklet, kan produktene installeres etter kundens ulike behov for eksempel innenfor matproduksjon. I tillegg kan instrumentene monteres med tilkobling i bunn eller på baksiden av huset ved at man kan dreie huset og displayet i de retningene man måtte ønske.

Den hygieniske versjonen har en tetthetsklasse på IP 69K i rustrfritt stål, som gjør at den tåler tøffe miljøer, for eksempel CIP/SIP rengjøring.   

CombiSeries er programmerbar slik at sluttbrukeren kan justere span og nullpunkt på egenhånd.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no