Meny
13.08.2023

Com4 lanserer global støtte for iSIM som gir nye muligheter innenfor IoT

Com4, en ledende leverandør av nyskapende løsninger innen telekommunikasjon, er stolte av å kunne tilby støtte for iSIM-teknologi, siste nyvinning innen SIM-teknologi som skal kunne revolusjonere IoT-bransjen når det gjelder tilkoblingsmuligheter. Med iSIM innleder Com4 en ny æra med sømløs konnektivitet og økt sikkerhet, med betydelige fordeler på en lang rekke bruksområder.

Begrepet iSIM, eller Integrated SIM, betegner banebrytende fremskritt som eliminerer behovet for en egen fysisk SIM-brikke i tradisjonelle formater som 4FF, 3FF, 2FF eller MFF2. I stedet vil iSIM implementere SIM-funksjonene inne i et eget silisium-område på modulens brikkesett. iSIM er dessuten i samsvar med spesifikasjonene for eSIM og RSP som er fastsatt av GSMA. Dette sikrer både kompatibilitet og interoperabilitet blant operatører og produsenter av enheter. På den måten kan kundene dra nytte av ekstern levering av nettverkprofiler og unngå lock-in-effekter fra leverandørene.

Banebrytende teknologi

Stein Andre Larner, administrerende direktør i Com4, er svært begeistret for denne nyskapende teknologien.

Han sier:

– iSIM representerer et vesentlig fremskritt innen SIM-teknologi. Det tilfører IoT-enheter en helt ny form for sikkerhet, effektivitet og fleksibilitet, noe som åpner en verden av muligheter for bedrifter så vel som vanlige forbrukere.

Ved at SIM-funksjonaliteten er innebygd i brikkesettet, skaper iSIM nye muligheter med redusert avtrykk fra enheten, med færre komponenter som påvirkes av enhetens størrelse og begrensninger.

I tillegg er iSIM meget kostnadsbesparende ved IoT-implementeringer på større skala. Med en forenklet design, strømlinjeformet logistikk og færre komponenter kan bedriftene regne med vesentlig reduserte kostnader. Dette gjør iSIM til et meget interessant alternativ for organisasjoner på utkikk etter effektive og økonomiske løsninger.

Optimal ytelse til et bredt spekter av bruksområder

Stein Andre Larner trekker også frem verdien av iSIM:

– Com4 er stolte over å være i forkant av utviklingen av SIM-teknologi. Vi har tro på at iSIM vil åpne for nærmest ubegrensede muligheter og drastisk endre måten vi kobler oss til IoT-enheter på. Vi i Com4 er svært opptatt av å tilby våre kunder helt nye løsninger som skaper vekst, trygghet og effektivitet.

I tillegg til den enestående sikkerheten, gir iSIM betydelige og forutsigbare forbedringer i strømeffektivitet. IoT-enheter med iSIM vil oppleve lengre batterilevetid samt høyere effektivitet, noe som gir optimal ytelse for mange ulike bruksområder.

Com4 er klare til å samarbeide med kunder med interesse for å utvikle produkter ved hjelp av iSIM-teknologi. Vi tilbyr en bred pakke som blant annet omfatter evaluation board, moduler og profesjonelle tjenester til hjelp i oppbygningsfasen for mobiltilkobling og iSIM-løsninger.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no