Meny
25.05.2023

ChargeNode og Easypark innleder samarbeid om elbillading

Nå kan ChargeNodes kunder lade bilen med Europas mest brukte parkeringsapp. Denne utvidede tjenesten innebærer at det vil bli mulig å lade med Easyparks app på ChargeNodes anlegg.

ChargeNode har inngått et partnerskap med Easypark, som har Europas mest brukte parkeringsapp. Samarbeidet innebærer at ChargeNodes kunder kan tilby sluttbrukerne å starte, stoppe og forlenge sin lading med Easyparks app. Livet med bilen blir litt enklere med både parkering og lading i en og samme app.

Dette er et samarbeid som er av største interesse for kunder som har installert eller planlegger å installere ladesystemer for offentlig eller halvoffentlig lading. Samarbeidet er i tråd med både ChargeNode og Easyparks visjon om å forenkle elbilladingen og bidra til en bærekraftig fremtid.

ChargeNodes smarte ladesystem for storskala elbillading bygger på en egenutviklet ladeteknologi der flere biler deler på en sentralisert ladesentral og bare ladeuttak plasseres ved hver p-plass.

Programvaren fordeler tilgjengelig ladeeffekt ut fra antall tilkoblede biler, avreisetider, bilenes ladekapasitet og ønsket lading. Uten at man trenger å øke effektuttaket fra en bygning. ChargeNode er også forhandler av ladebokser fra ledende produsenter som kobles opp til samme ladetjeneste som ChargeNodes egenutviklede ladesystem.

– Vi er veldig glade for muligheten til å samarbeide med Easypark. Med vårt samarbeid gjør vi det enklere for våre kunder å betale for ladingen.

Kristian Sandahl, CPO og grunnlegger ChargeNode.

– I Easypark synes vi at det skal være enkelt å lade elbiler. Vår ambisjon er derfor at vi hele tiden skal øke tilgjengeligheten av elbillading. Sammen med ChargeNode kan vi bidra til en bærekraftig fremtid og samtidig forenkle hverdagen for alle som kjører elbil.

Anders Bäck, Sverigesjef Easypark.

For en raskere utvikling mot et fossilfritt samfunn

Om fremtiden vet vi ikke mye, men vi kan bidra til å forme den på beste og mest ansvarsfulle måte. Vårt bidrag er elbillading. En stor forandring og et lite bidrag fra oss mot en bærekraftig fremtid. Med den overbevisningen ble ChargeNode grunnlagt i 2016. Tre år senere ble den første prototypen installert og i dag er ChargeNode en ledende aktør innen elbillading i Sverige og øvrige skandinaviske land.

Vi tilbyr en helhetsløsning som forenkler elbillading på alle plan, til alle. Overalt. Med en innovativ ladeteknologi som er skalerbar, bærekraftig og smart. Og maskinvare som kan tilpasses for alle typer parkeringsplasser.

Våre produkter og anlegg skal ha lang levetid og brukes med minst mulig ressurser. Vi har en tidshorisont på 20 år, i den grad det er mulig å anslå hvordan verden ser ut når vi nærmer oss år 2050. En svimlende, men oppmuntrende tanke.

Det innebærer at vi hele tiden investerer i nye samarbeider og tette relasjoner, med våre kolleger, partnere, leverandører og kunder. Sammen kan vi drive omstillingen til et mer fossilfritt samfunn.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no