Meny
11.09.2023

Canon og Findable har inngått samarbeid: Digitaliserer dokumenter i søkbart system ved bruk av kunstig intelligens

Canon og Findable har inngått samarbeid om en ny løsning som vil forenkle og forbedre dokumentasjonen for næringseiendommer ved hjelp av kunstig intelligens (AI). Dette samarbeidet bringer sammen Canons ekspertise innen dokumenthåndtering og Findables kompetanse innen AI og datastyring. Resultatet vil gi store fordeler for Canon, Findable og deres kunder.

Bildetekst

Verdifull dokumentasjon:Canon og Findable har til nå sørget for at nærmere 100 000 dokumenter er digitalisert og satt i system, ved bruk av kunstig intelligens. F.v.: Morten Stang-Medhus (Product Manager i Canon Norge), Stig Bergsjø (forretningsutvikler i Findable), Fredrik Wisløff (daglig leder i Findable), og Simen Teigen (DS Service Manager i Canon Norge).

Findable er en norsk startup som bruker kunstig intelligens til å automatisk sortere og gi full oversikt over all bygningsdokumentasjon.

– Vi jobbet for en byggeier som hadde mange permer fylt av papirer, og hadde ingen god løsning for de fysiske dokumentene, forteller Stig Bergsjø i Findable. Vi tok derfor kontakt med Canon for å forstå deres løsninger for skanning og digitalisering av fysiske papirer. Det var full klaff og samarbeidet ble inngått, sier Bergsjø.

Simen Teigen, DS Service Manager i Canon Norge, ble raskt trygg på startupen og siden samarbeidet startet, har de to aktørene allerede sørget for at nærmere 100 000 fysiske dokumenter er skannet og satt i system.

– Vi er opptatt av at det vi leverer til kunden skal være strukturert, gjennomtenkt og fungere. Der ble vi tidlig trygge på Findable, sier Simen Teigen. Å ha dokumentasjonen tilgjengelig, strukturert og søkbart får en veldig reell effekt og verdi for kunden, poengterer Teigen. Sammen med Findable leverer vi en løsning som står seg over tid.« Tilbake

 CMS by Makeweb.no