Meny
07.04.2014

Buet seeropplevelse fra Samsung

For første gang noensinne lanserer Samsung en TV med buet skjerm som også er ekstremt høyoppløst.

UHD står for Ultra High Definition, og denne teknologien har fire ganger så høy oppløsning som Full HD. Dette er framtidens TV-format som nå er kommet for å bli. Teknologien gir ikke bare bilder som er utrolig rike på detaljer, og som har en mer virkelighetsnær opplevelse, men bildene er også rikere, renere og med mer levende farger. Dette opplyser  Samsung i en pressemelding. 
  Sammen med den godt balanserte, buede formen skaper UHD-teknologien en fengslende seeropplevelse der både bredde og dyphet i bildet får en ny dimensjon. Sammenlignet med en flat TV får man en bedre betraktningsvinkel på en buet TV, da en større del av skjermen er rettet mot titteren. Det gir en bedre lys- og kontrastopplevelse, og i forlengelsen av dette opplever man å være i sentrum av begivenhetene. Med Samsungs oppskaleringsteknologi klarer TV-en med stor presisjon og skarphet i detaljene å skalere opp vanlige signaler til å passe UHD-skjermen. 
  – I dag er vi vant til at vi ikke lenger ser piksler selv på smarttelefoner og tablets, da de har fått høyoppløste skjermer. Når TV-en vokser i størrelse, blir det også større krav til ikke å se piksler på større skjermer heller. Løsningen heter Ultra HD, sier Knut-Eirik Rørnes, teamleder for TV og AV i Samsung.
  Samsungs nye TV HU8505 på 55 og 65 tommer når norske butikker fra midten av april med anbefalt utsalgspris på 28 000 kroner (55 tommer) og 42 000 kroner (65 tommer). Modellen på 78 tommer lanseres i juni med anbefalt utsalgspris på 64 000 kroner. Alle modeller kan veggmonteres. 


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no