Meny
09.04.2015

Branntetting av brennbare rør

Motek lanserer Hiltis nye brannstoppsmansjett, CFS-C EL.

CFS-CEL er en mansjett på rull som kuttes til ønsket lengde, og som dekker brennbare rør i vinkel, skråstilte brennbare rør og brennbare rør med begrenset klarering til vegg.
   Hilti har i dag løsninger til brennbare rør som går vinkelrett i gjennomføringen. Men det har alltid vært vanskelig å finne riktig løsning til mer komplekse gjennomføringene der røret er skråstilt gjennom veggen, i rør med albue, i rør som går tett mot vegg osv. Med løsningen Brannstopp Mansjett Endeløs er selskapet nå i stand til å tette flere typer av rør med samme produkt.
   Mansjettens ekspanderende innlegg dekkes av en glassfiberduk med en skumstripe i den indre delen. Glassfiberen er utformet for å holde det ekspanderende materialet på plass under ekspansjonsprosessen og for å dirigere materialet til åpningen. Glassfiberen er beskyttet med en folie for å unngå eventuelle allergiske reaksjoner, mens skumstripen er utformet for å holde kragen på plass på røret ved hjelp av friksjon, og også for å dempe overføring av lyd i rørgjennomføringen. Folien har en linjal for å forenkle måling av den lengden som er nødvendig.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no