Meny
29.10.2019

Bosch lanserer nye eksenterslipere med utveksling

GET 55-125 Professional og GET 75-150 Professional er utstyrt med kraftfull 550 W- og 750 W-motor.

De nye maskinene fra Bosch oppnår dermed både rask avvirkning og høy overflatekvalitet. I tillegg kan du med et klikk skifte fra finsliping til grovsliping eller polering med tvangsføringsfunksjonen. Dette opplyser selskapet i en pressemelding.
   De nye eksentersliperne har også ergonomisk design og Softgrip som gjør håndteringen enkel og komfortabel.
   Til bearbeiding av mindre, konvekse og konkave overflater anbefaler Bosch modellen GET 55-125 Professional med en slipeskivediameter på 125 millimeter. GET 75-150 Professional med 150 millimeter-skive egner seg særlig til større overflater. Begge maskinene er utstyrt med en sekstrinns hastighetsvelger og egner seg til bearbeiding av forskjellige overflater.
   Effektivt og støvfritt arbeid med multiperforert slipeskive og slipenett
Med GET 55-125 Professional og GET 75-150 Professional kan du slipe ekstra effektivt og støvfritt. Dette er mulig på grunn av den perforerte skiven og slipenettet M480 Net ‒ som begge er inkludert i leveringen. Den multiperforerte skiven sørger for merkbart bedre støvavsug sammenlignet med vanlige skiver med seks til åtte hull.
   I tillegg er den multiperforerte skiven kompatibel med vanlig slipetilbehør: Den passer til alle hullmønstre og borrelåstyper. Slipenettet M480 Net har en åpen nettstruktur som sikrer støvavsug i hele slipeskivens omkrets. Tilstopping på grunn av rester og støv på og rundt arbeidsemnet reduseres til et minimum. Samtidig blir brukstiden for slipetilbehøret forlenget og høyere materialfjerning sikret.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no