Meny
15.06.2021

Bosch lanserer ny ergonomisk kapp- og gjærsag i BITURBO-serien

Bosch legger til en GCM 18V-216 Professional i BITURBO-sortimentet – en ergonomisk kapp- og gjærsag til profesjonelt bruk.


Det er første gang Bosch lanserer en kapp- og gjærsag i 18V-utvalget. Selskapet utvider dermed sortimentet med en ny produktkategori i den populære serien. GCM 18V-216 Professional har en skjæredybde på hele 70 millimeter, og kan blant annet brukes av håndverkere for å beskjære parkettgulv og gulvlister. Skjæredybden gjør at verktøyet er godt egnet til skjærebånd, underkonstruksjoner, parkettgulv og paneler for gjæring, og kan generelt brukes til å trimme og sikre en fin finish på tømrerarbeid.

Sterkeste modellen på markedet

En test gjennomført av Dekra Testing på vegne av Bosch Power Tools viser at GCM 18V-216 Professional er den sterkeste blant konkurrerende modeller på markedet, målt ved antall kutt pr. opplading. Med 162 snitt på én opplading presterte GCM 18V-216 Professional bedre enn de andre modellene i testen, med henholdsvis 89, 117, 125 og 141 snitt pr. opplading (rapportnummer: 3414140.02).

Praktiske og ergonomiske detaljer
Kapp- og gjærsagen er lett og brukervennlig og har et ergonomisk håndtak som gjør det enkelt å håndtere og transportere sagen. Laserfunksjonen viser skjærelinjen, og som en praktisk detalj har kapp- og gjæringssagen en skrue som gjør det enkelt å skifte blad. Den har også en innbygget arbeidslampe og støvpose, som gjør arbeidet med maskinen enda mer brukervennlig.
   Batteristatus kan leses av direkte på verktøyet takket være nye tilkoblingsfunksjoner, og ved bruk av funksjonen «Eco Mode» er det mulig å forlenge driftstiden med opptil 30 prosent. I tillegg kan kappehastigheten justeres i henhold til utført arbeid.

2021 er BITURBO-maskinenes år
I løpet av 2021 introduserer Bosch nye verktøy i BITRUBO-serien, som alle er kraftigere enn produsentens batteridrevne maskiner som allerede er på markedet. Profesjonelle brukere får dermed samme, eller mer, kraft som når man bruker maskiner med ledning på 1000-1800 watt.
   BITURBO er en serie kraftfulle batteridrevne verktøy i kompakt design, til profesjonelle håndverkere. Maskinene i 18V-systemet har en eksepsjonell prestasjon når de kombineres med det kraftige ProCORE18V-batteriet med 8,0 eller 12,0 Ah. Med børsteløs, høytytende motor og ytelse på opptil 1 800 watt fungerer verktøyet på samme nivå med konkurrerende modeller med to batterier eller i en høyere voltklasse. Verktøyer er kompatibelt med eksisterende el-verktøy og ladere med 18V.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no