Meny
31.08.2016

Bosch Pocket Assistant – produktidentifikasjon for profesjonelle

Mottoet til Bosch Pocket Assistant er: «Finn produktet du trenger raskt og enkelt». Bosch Pocket Assistant utvider gratis-appen «Bosch Toolbox app» som hjelper håndverkere å finne riktig verktøy og tilbehør.

Alt man trenger å gjøre, er å åpne Bosch Pocket Assistant, skanne emballasjen til et Bosch-produkt eller tilbehør med smarttelefonen og få tilgang til all tilgjengelig informasjon om produktet, inkludert tekniske detaljer og videoer.
   Bosch Pocket Assistant kombinerer ulike teknologier, for eksempel bilde- og tekstgjenkjenning for å sikre pålitelige resultater. Ikke bare gjenkjenner den et skannet produkt – den gir også anbefalinger om hvilket ekstrautstyr som er best egnet til hvilke produkter. I tillegg til dette kan man bestille verktøy og tilbehør via applikasjonen på smarttelefonen.

Cloud-basert løsning
Alle produkter fra dagens utvalg blir lagret i Bosch-skyen. Med dette utnytter Bosch muligheten til å imøtekomme brukerne med innovative digitale løsninger for profesjonelle.

Bedre service og garanti
Behandling av tjenester, for eksempel registrering av egne verktøy for utvidet treårs-garanti, er også forenklet med Bosch Pocket Assistant.
   I stedet for å skrive inn detaljer om produktet i et registreringsskjema kan du enkelt skanne produktet med Bosch Pocket Assistant. Produktet blir identifisert, og dataene legges inn automatisk. Det samme gjelder ved bestilling av reparasjoner eller registrering av verktøy i «TrackMyTools» – et sky-basert Bosch-system for administrasjon og lokalisering av verktøy. Automatisk registrering sparer tid og utelukker feil.
   Bosch Pocket Assistant er nå tilgjengelig som en gratis tilleggs-app til Bosch Toolbox-app i Google Play Store og i Apple App Store for smarttelefoner med Android og iOS. Automatisk registrering blir nå implementert i både bestillingsfunksjonen for reparasjoner og i «TrackMyTools».

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no