Meny
16.10.2023

Boksen som avslører deg

Hva med en juiceboks som også fungerer som en løgndetektor? I Canada er det en realitet nå, hvis budskapet er sant!

Tekst: Bo Wallteg  Foto: Pressebilde

I følge en fersk undersøkelse bestilt av Molson Coors merkevare Simply Spiked Lemonade, har litt over halvparten av kanadiere i alderen 19+ løyet for å unngå konflikt og/eller beskytte noens følelser. Den alkoholholdige lemonadedrikken Simply Spiked fra Canada prøver å hjelpe dem med å være mer ærlige med en smart emballasjeteknikk.

Molson Coors har lansert en løgndetektor plassert i en boks som inneholder alkoholholdig juice. «Keep It Real» kan ha Galvanic Skin Response for å overvåke svettekjertelaktivitet og pulsfrekvenselektroder for å måle hjertefrekvens, omtrent som en vanlig løgndetektor. «Keep It Real Can» oppdager løgnene og avgjør når noen virkelig forteller sannheten, hevder annonsen.

Wifi og app

Boksen kobles til en smarttelefon via WiFi og via en app. Testpersonen holder boksen med fingrene over sensorene og når en løgn oppdages, lyser en lysring i bunnen rødt. Når Keep It Real-krukken leser sannheten, blir ringen grønn og blå indikerer et inkluderende svar eller lesefeil.

– Jeg brukte et ESP32-kort med Wi-Fi-funksjoner for å gi boksen den kontrollen den trengte, og den interne strukturen ble designet i Autodesks Fusion360, fortalte Hugh Elliott, personen bak Keep It Real Can, til iPhone i Canada.

– Dette ga en presis måte å visualisere hvor og hvordan komponentene ville passet inn i boksen. Når jeg visste hvordan alt ville passe sammen, kunne jeg begynne prosessen med prototyping, designtesting og produksjon. Det handler ikke bare om opplevelsen, men også om sikkerhet og trygghet i opplevelsen.

Intuitiv

For å gjennomføre «testene» blir Keep It Real Can koblet til en iOS- eller Android-enhet.

– Som verdens første løgndetektor i en boks var det en prioritet å få opplevelsen til å føles intuitiv. Fra det øyeblikket noen tar opp boksen, vet de å sette fingertuppene på sensorene. Det er lite behov for instruksjon. Når personen som administrerer spørsmålene stiller og mottar svar, må det føles som magi for den som svarer. Det var hovedutfordringen. For å gjøre det enkelt å oppleve, men føles komplekst i utførelse.

Produktet inne i denne originale boksen kommer i tre smaker av ekte fruktjuice: Signature Lemonade, Strawberry Lemonade og Blueberry Lemonade.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no