Meny
01.04.2021

BlueParrotts minste og letteste monohodesett

BlueParrott, en del av GN Audio som eier Jabra, lanserer det støykansellerende monohodesettet M300-XT for folk som jobber i støyrike omgivelser eller er mye på farten.


M300-XT er komfortabelt og BlueParrotts minste og letteste Bluetooth monohodesett noensinne. Det veier kun 20 gram og 2-mikrofonteknologien gir hele 80 prosent støykansellering og krystallklare samtaler, ifølge produsenten.
   Den trådløse rekkevidden på opptil 100 meter er praktisk hvis du for eksempel ofte må bevege deg vekk fra kjøretøyet for å levere varer eller mye rundt i en stor butikk. M300-XT har opptil 14 timers taletid på én oppladning slik at batteritiden er tilstrekkelig også på ekstra lange arbeidsdager.
   IP54-klassifisering innebærer beskyttelse mot støv og vann og monohodesettet kan brukes på begge ører. Tre medfølgende EarGels i ulike størrelser gir sikker og komfortabel passform. Intuitive knapper gir enkel samtalebetjening og BlueParrott-knappen kan programmeres slik du ønsker, eksempelvis for hurtigoppringing eller demping av lyden.
   M300-XT leveres i miljøvennlig emballasje. Pappen er fra bærekraftige materialer med FSC-sertifisering, og ørebøylen er laget av resirkulert plast. Blekket er soyabasert, som innebærer mindre bruk av vann og kjemikalier i produksjonen. Emballasjen er kompakt og 100 prosent resirkulerbar.

BlueParrott M300-XT er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere fra april til en anbefalt utsalgspris på kr 1099.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no