Meny
02.04.2022

Bestill time nå for dekkomlegging

Våren nærmer seg med stormskritt og Lillestrøm Dekk og Felg venter på et innrykk av bilister som vil skifte over fra vinter- til sommerdekk.

– Vær føre var og bestill time for dekkomlegging på nett slik at man unngår ventetid, sier daglig leder Glenn Westbryhn.
   Westbryhn oppfordrer bilister som dropper innom for dekkskift å sjekke dekk kvaliteten. – Vi har dyktige medarbeidere som ser om mønsterdybden på sommerdekkene er under lovlig grense og må skiftes. Pr. i dag har vi over 300 kunder som benytter vårt dekkhotell der hjulene blir merket og forsvarlig lagret. Nå har vi gjennomgått dekk kvaliteten som gjennomgående er høy. Det viser at våre kunder er mer bevisst på valg av riktige dekk. Det har også en preventiv effekt for det har blitt hyppigere kontroller og langt høyere bøter med dårlig dekkutrustning.

Gjennomgående god kvalitet
Bilister er gjennomgående blitt flinkere til å velge riktig dekk kvalitet. – De senere årene har flere gått til anskaffelse av elbiler som veier mer og som sliter ned dekkene raskere. Til de som kjører elbil må de se vurdere rullemostand, vannplaning og lyd. For å kunne utnytte batterikapasiteten best mulig, er det viktig å kjøpe dekk med lav rullemostand, sier Westbryhn. Han oppfordrer bilister til ikke å kjøpe billige dekk, som kan medføre hyppigere slitasje på dekkene.

Kjør ikke på piggfrie vinterdekk
Fortsatt er det bilister som lurer på om de kan kjøre på piggfrie vinterdekk i sommer. Westbryhns innstendige oppfordring er ikke å gjøre det. – Piggfrie vinterdekk på vått veiunderlag, kan i verste fall føre til ulykker. Kjøp sommerhjul fra anerkjente leverandører. Dekkene skal holde deg på veien ved brå bremsing og unna manøvreringer. Vi venter et lite rush av bilister som vil skifte til sommerdekk før påske dersom godværet fortsetter.

Bestill time nå

Westbryhns henstilling til bilister er at de allerede nå bestiller time for dekkomlegging slik at de slipper å stå i kø. – Velg trygge og gode verksteder som kan sitt håndverk og avbalanser og sjekker lufttrykket på dekkene. Dermed kan du gå sommeren sikkert i møte uten uforutsette hendelser, sier han til slutt.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no