Meny
20.07.2015

Beskyttelsesstrømpe reduserer risiko for skade

HellermannTyton lanserer en spesiell kabelstrømpe som fungerer som bristbeskyttelse på slanger og rør og reduserer risiko for skade på personell i slike miljøer. Beskyttelsesstrømpen bidrar også til å redusere vedlikeholds- og utskiftningskostnader på hydraulikkslanger.

Industrielle normer for hydrauliske systemer krever foreløpig ikke ekstra sikkerhetstiltak rundt utsatte høytrykksslanger, men regelmessig kontroll og utskifting anbefales. 
   På tross av de høye kostnadene som kan oppstå ved hydrauliske systemfeil og svikt, blir hydraulikkslanger dessverre ikke alltid inspisert ofte nok, og alvorlige ulykker kan skje.
   HellermannTytons beskyttelsesstrømpe, Helagaine HEGWS, er produsert i vevde polyamidfibre tilsvarende det man finner i skuddsikre vester. Å bruke en slik beskyttelse er en kostnadseffektiv måte å bidra til ekstra sikkerhet på for personell som arbeider med og rundt hydraulikksystemer.
   Når HEGWS beskyttelsesstrømpe er montert stramt til slangen med strips, demper strømpen kraften fra en plutselig slangebrist der små hull-lekkasjer kan skade personellets hud og forårsake alvorlig vevsskade og blodforgiftning.
   HEGWS beskyttelsesstrømpe oppgis å være fleksibel og svært slitesterk og er derfor en ideell beskyttelse på høytrykksslanger. Den gir slangene et ekstra lag med varme- og slitasjebeskyttelse. Beskyttelsesstrømpen forlenger slangenes levetid og reduserer kostnadene for vedlikehold og utskiftning.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no