Meny
29.10.2022

Banebrytende ytelse: Mitsubishi Electric MIENAI lanseres på VVS-Dagene

MIENAI er Mitsubishi Electric sin nyeste luft-til-vann varmepumpe for næringsbygg. Varmepumpen dekker et bredt spekter fra komfort til prosess eller IT-kjøling, og leverer energieffektivitet på toppnivå. 

Nye Mitsubishi Electric MIENAI 110 kW luft-vann for nordisk klima. Fra venstre: Vegard Haug (Selger), Jakob Eide (Produktsjef), Tom Isaksen (Salgsingeniør) og Terje Michelsen (Salgsingeniør).

- Vi har gledet oss lenge til å lansere MIENAI til bedriftsmarkedet. Den leverer en energieffektivitet og ytelse i toppsjiktet, enten den skal brukes i små kontorlokaler eller større anlegg for IT-kjøling. Den kan dekke behov på opptil 110 kW, eller hele 220 kW med tvillingmodul, og har faktisk det mest kompakte fotavtrykket i sin klasse, forteller Jakob Eide, produktsjef i Mitsubishi Electric.

Verdensledende teknologi i kompakt form

Mitsubishi Electric er kjent for verdensledende teknologi, og MIENAI er intet unntak. Luft-til-vann varmepumpen er optimalisert for varmedrift, reversibel for kjøledrift med variabel hastighet, scrollkompressorer og R32 lav-GWP kjølemiddel. I tillegg kan MIENAI skilte med bl.a. høy SCOP og SEER, stillegående EC vifte, høytemperatur på opptil 65oC, behandlet coil (hydrophilic), og Plug & Play med tilpasset tank og sirkulasjonspumper.

- MIENAI dekker et stort arbeidsområde med en banebrytende energieffektivitet. I næringssammenheng kan det bety store reduksjoner i energikostnader. Selv på de kaldeste vinterdager, har denne varmepumpa garantert varmedrift helt ned til -20oC, avslutter Eide.

MIENAI er tilgjengelig nå og leveres i 3 moduler: Modul 1 (50/60/70 kW), Modul 2 (80/90 kW), Modul 3 (100/110 kW). 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no