Meny
15.11.2016

Banebrytende batteridrevet bajonettsag

DEWALT lanserer den første bajonettsagen som er drevet av et kraftfullt 54-voltbatteri.

Med den nye batteriteknologien blir allsidigheten betydelig større og åpner for nye bruksområder. Nå kan for eksempel en rørlegger være sikker på å takle alle tenkelige utfordringer i løpet av arbeidsdagen, uten tilgang på strøm: fra å kappe gulvbord og treverk for å komme til arbeidsområdet, til å kutte rør og PVC eller kappe stålstendere og jernstenger.
   DCS388 er velbalansert med komfortabelt ergonomisk grep og bakhåndtak, noe som gjør sagen nøyaktig og enkel i bruk. Håndtakene er formstøpt, og materialet demper vibrasjoner og
gir god støtte, noe som bidrar til den lave vibrasjonsverdien på 12,5m/s2. Sagen har integrert LED-belysning og verktøysfritt bladbytte.
   For ytterligere å øke effektiviteten lanserer DEWALT også en serie sagblader som tilbehør til XR FLEXVOLT bajonettsag. Som navnet Extreme Runtime tilsier, er de designet for å gi flere kutt enn et standardblad. Sagbladene kan også brukes på vanlige 230V-maskiner.
   Anbefalt utsalgspris er kr 7811 med 2 stk. 54V-batterier og lader. Anbefalt utsalgspris uten batteri og lader er kr 3839. Priser er uten mva.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no