Meny
23.05.2024

Banebrytende automatisering i en rekke bransjer

Tezmaksans CubeBOX omdefinerer effektivitet i CNC-maskinering 

Tezmaksan Robot Technologies, en ledende europeisk produsent av robotikk og automatisering, har kunngjort lanseringen av deres nyeste innovasjon, CubeBOX. CubeBOX er en banebrytende serie av automatiseringsløsninger designet for å muliggjøre produksjon uten at operatører må ha konstant oppsyn med maskinene.

 CubeBOX-systemene integreres med kontrollenheter og roboter, uavhengig av produsent eller kommunikasjonsprotokoll, og muliggjør automatisert lasting og lossing av CNC-maskiner. CubeBOX-systemet har slank og fleksibel design, bestående av et område for oppbevaring av arbeidsstykker og en robotarm, med den kraftige CNC-programmeringsprogramvaren, RoboCAM+, som den viktigste differensiatoren.

 Alle CubeBOX-systemene er integrert med RoboCAM+, Tezmaksans automatiseringsprogramvare. RoboCAM+ forenkler integrasjonsprosessen og eliminerer behovet for forkunnskap om robotprogrammering. Operatører kan enkelt laste opp produktplasseringer med tegningsfiler, og RoboCAM+ oversetter disse til et språk som roboten kan forstå og utføre.

 Hovedfordelen ved CubeBOX-systemet er uavbrutt drift. Med uavbrutt drift døgnet rundt kan nattskifteffektiviteten forbedres med 50 prosent sammenlignet med manuelt oppsyn av CNC-maskiner. Denne økte produktiviteten gjør det mulig for produsenter å optimalisere produksjonsmengden – noe som igjen reduserer ledetider og forbedrer den generelle effektiviteten.

 Den mest populære modellen, CubeBOX Blues DR, leveres med viktig standardutstyr, inkludert en 6-akset industrirobot, doble lysgardiner for sikkerhet, justerbare skuffer, sikkerhetsgjerde med sperre, gripersett og RoboCAM+-automatiseringsprogramvaren. Tilleggsutstyr inkluderer CubeBOX-servodørautomatisering og -verktøyskifter.

 CubeBOX Pallet Pool kan håndtere opptil 24 paller og 16 verktøy ved hjelp av en enkelt enhet. Pallene arrangeres i en kompakt sirkel foran maskinen, og en 6-akset robot håndterer laste- og losseprosessen – noe som fører til redusert operatørinngrep.


 En annen modell, CubeBOX Blues RT, er designet for bruk med dreiebenker og vertikale maskineringssentre. Dette systemet bruker to paller for dellasting og kan ta seg av én eller to CNC-maskiner. En viktig fordel med denne modellen er kapasiteten til å stable to paller oppå hverandre, noe som forbedrer gjennomstrømningen uten å kreve ekstra plass.


 En ytterligere Tezmaksan-modell er CubeBOX Space Cabinet, utstyrt med tre skuffer for oppbevaring av produkter. Disse produktene losses effektivt av en 6-akset robot. Dette oppsettet minimerer behovet for hyppig påfylling, og den ergonomiske utformingen av CubeBOX Space Cabinet gir enkel tilgang til skuffene når påfylling er nødvendig.

 «Det er ti forskjellige modeller i CubeBOX-serien, og systemet kan være en fordel for ethvert selskap som bruker CNC-maskiner», forklarer Hakan Aydogdu, daglig leder hos Tezmaksan. «Produsenter legger raskt merke til forbedringer i ytelse og produksjon, med avkastning på investeringen vanligvis innen seks til tolv måneder. Gitt disse overbevisende fordelene er det ikke en overraskelse at vi allerede har sikret kontrakter i 36 land.»

 CubeBOX-serien gir allerede fordeler til sektorer som bilindustri, støping, luftfart og metallvareproduksjon, og er svært viktig. Tezmaksans avanserte teknologier representerer et banebrytende steg fremover i automatiseringsverdenen, og tilbyr innovative løsninger for å oppfylle stadig utviklende behovene til dagens produsenter.

 Hvis du er interessert i å forbedre produksjonseffektiviteten og ønsker å lære mer om CubeBOX-automatiseringssystemene, kan du besøke nettstedet til Tezmaksan Robot Technologies.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no