Meny
19.11.2022

BOS Power kjøper norske Eanor for å utvide nødkraftkompetansen og kapasiteten

Oppkjøpet av den ledende norske nødstrømspesialisten Eanor støtter BOS Powers strategi om å bygge en enda sterkere posisjon på Østlandet, i markedet for sikring av kritisk infrastruktur.

Eanor leverer nødstrøm, UPS og batterisystemløsninger til kunder i hele Norge og tilbyr som en komplett systemleverandør rådgivning, design, prosjektledelse, installasjon, service og support av skreddersydde nødstrømløsninger.

-Vår økende avhengighet av kontinuerlig drift 24/7 og vår forpliktelse til å bidra med grønne, klimavennlige energiløsninger er sterke faktorer i den globale økonomien i dag. Det er et stort potensial for BOS Power og Eanor i fellesskap å kunne tilby løsninger for disse utfordringene, sier Ove Johan Solem, CEO BOS Power.

-Kjøpet av Eanor understøtter vår overordnede strategi om å bli en enda sterkere system- og tjenesteleverandør innen sikring av kritisk infrastruktur i det norske og nordiske markedet, gjennom oppkjøp og organisk vekst. Eanor tilfører et meget høyt nivå av kompetanse og erfaring til vår eksisterende organisasjon og gjør oss i stand til å tilby våre kunder forbedret utrykningsservice 24/7 med kort responstid, for å sikre konstant drift av deres kritiske infrastruktur.

-Jeg er beæret over at Eanor har blitt inkludert i BOS Power-familien. Å være en del av en stor og profesjonell organisasjon gjør oss i stand til å tilby nye og avanserte teknologiske løsninger til et større spekter av kunder, og gir oss dermed en stor mulighet til å bygge videre på vår tidligere utvikling. Vi ser veldig frem til å levere våre tjenester og kompetanse til kunder på Østlandet i nært samarbeid med våre nye eiere, sier Arild Jensen, administrerende direktør Eanor.

Oppkjøpet er det andre i sitt slag i 2022. I mai kjøpte BOS Power Servogear, en leverandør av fremdriftsløsninger for høyhastighets maritime fartøyer med base på Vestlandet. I 2020 ble Elektromatik, en svensk leverandør av nødstrømsløsninger og -tjenester, og Holm Technoscan, en tjenesteleverandør til den danske marineindustrien også med i BOS Power.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no