Meny
25.01.2014

Avansert, men likevel så enkelt

Det er vanskelig å forestille seg en suv fullstappet av teknologi bli utført på en enklere måte enn i denne banebrytende versjonen av Hondas CR-V.

I tillegg til at bilen har et tøft utseende, hvor designet har blitt nøye gjennomtenkt helt ned til sømløse parkeringssensorer, er den full av interessante tekniske funksjoner. Med en elektrisk korsryggstøtte på både fører- og passasjersetene kan du justere setet til å gi deg den optimale komfort med et minne som registrerer programmerte innstillinger. Man kan felle baksetene i en enkel bevegelse, hvor du trekker i spaken eller stroppen på siden av passasjersetet, så folder det seg automatisk og danner et flatt gulv på et øyeblikk.

Avansert teknologi blir fremstilt på den enkleste måten, hvor den viktigste informasjonen er plassert direkte i siktlinjen for å kunne umiddelbart avleses. Bilen er installert med en berøringsskjerm samt stemmestyring av klimaanlegget og et ryggekamera på berøringsskjermen på 6,5".
   Med et enkelt trykk på en knapp på nøkkelholderen eller fra interiøret åpner du bakluken med et smart stykke teknologi gjør livet mye enklere. Trykker du igjen, vil den lukke seg igjen, og midt på bakluken er det plassert det nevnte ryggekameraet.
 
  En innovativt konstruert 1,6 i-DTEC-motor er tilgjengelig på Hondas SUV, som gir en kraftig ytelse med mindre utslipp. Honda kaller det Earth Dreams Technology og har troen på at det kan bli fremtiden for dieselmotorer.
 
  En av de mest imponerende funksjonene i Hondas SUV er et 4-hjultrekksystem som styres elektronisk. En standard modus for vanlige kjøreforhold er forhjulstrekk, men når bilen mister litt av veigrepet vil den automatisk koble inn 4-hjulstrekken. Et system som alltid overvåker veibanen sørger for at det kun overføres kraft til de hjulene som trenger det. Trygt og økonomisk.
 
  Mer informasjon om suv finner du her http://www.honda.no/cars/new/crv-2014/overview.html

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no