Meny
30.08.2016

Autorisert servicepartner for Honeywell (Intermec) og Bluebird

Lexit Group har signert en autorisert servicepartner (ASP)-avtale med mobilitetsprodusentene Honeywell (Intermec) og Bluebird.

– Som ASP utfører vi nå raske garanti- og servicereparasjoner for alle våre kunder fra eget servicesenter på Kløfta, sier forretningsutvikler Svein Degenes Lauritsen i selskapet.
   ASP-avtalen styrker Honyewell og Bluebird som produsenter og Lexit Group som leverandører mot sine kunder på det norske markedet. – Å bli utnevnt som autorisert servicepartner er noe vi er stolt av. Vi har riktig kompetanse og nødvendige ressurser til å påta oss ansvaret som ASP partner for Honyewell og Bluebird, sier Degenes Lauritsen. Han kan fortelle at flere av Lexit Groups kunder ser klare fordeler med den nye ordningen. – De får nå maksimal oppetid på sine forretningskritiske områder.
   ASP-avtalen gjør Lexit Group i stand til å ivareta produsentenes serviceavtaler over hele Norge. – Tidligere ble alle reparasjoner utført hos europeiske servicepartnere. En slik operasjon kunne ta 1–2 uker. Vårt servicesenter på Kløfta er nå i stand til å foreta de fleste reparasjoner innen 24 timer. I de tilfeller der mobilproduktene ikke lar seg reparere, får kundene tilgang til nye, sier Degenes Lauritsen. – For flere av våre kunder er produktene driftskritiske. Oppstår det et uhell får de nå mer ut av sin investering, slipper nedetid og kan betjene kundene på en optimal måte.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no