Meny
08.06.2015

Automatisk løftemagnet fra IXTUR

Magneter & Verktøy AS presenterer i disse dager nyheten Ixtur LI-120, en automatisk løftemagnet for profesjonelle brukere med innebygd oppladbart batteri.

Løftemagneten er designet og produseres av det finske selskapet IXTUR, som er spesialist på magnetteknologi. IXTUR LI-120 er fleksibel og brukervennlig og har takket være den bistabile neodymmagneten et svært lavt energiforbruk.
   Neodymmagneter er de kraftigste kommersielle magnetene som er å oppdrive, og magnetene bruker bare energi når den skifter mellom sine to tilstander. Å skifte mellom tilstandene er gjort på mikrosekunder, og dette gjør at det innebygde batteriet tåler flere tusen løft mellom hver oppladning.
   Takket være dette lave energiforbruket er magneten Ixtur LI-120 et smart valg i ulike løfte- og festeapplikasjoner, i robotsystemer, på CNC-maskiner og sveisejigger.
   Magneten veier 6,5 kg og har løftekapasitet på hele 120 kg.
   Batteriet har 100 timers standbytid og skal tåle opptil 3000 løft før det på ny må opplades.
   Ixtur LI-120 forhandles av Magneter & Verktøy AS, som har et omfattende lager av alle typer magneter, skjærende verktøy, håndverktøy, momentverktøy, verkstedinnredninger, skjærevæsker og slipevæsker, måleverktøy og maskinverktøy.
   For mer informasjon se video på www.magneterogverktoy.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no