Meny
18.09.2015

Atlas Copcos tandemvalse får ny design

Form følger funksjon i Atlas Copcos nye tandemvalse LP6505. Under de oppfellbare dekslene finner du en tandemvalse full av kraft og effektivitet.

Den utvendige designen er kanskje den tydeligste nyheten. De nye dekslene gir enkel tilgang til alle servicepunkter, for eksempel ved vedlikeholdsarbeid på motoren og ved lading av batteriet.   
   Bremsene, som tidligere var manuelle, er byttet ut med automatiske, hydrauliske bremser. Når trykket reduseres, bremses valsen automatisk. Når trykket øker, slipper bremsene igjen. LP6505 har nye skrapringer som hindrer at materiale setter seg fast på tromlene.
   – Etter ti suksessrike år med vår hydrauliske tandemvalse LP6500 oppgraderer vi nå til LP6505, forteller Kjell Helgesson, produkt- og applikasjonsspesialist innenfor Light Compaction.
   – Den nye valsen er naturligvis helhydraulisk, både med tanke på vibrasjon og kjøring, men den har også nydesignede og elegante deksler. Dessuten bruker vi vår nye kjølemetode for hydraulikkoljen, slik at temperaturen holdes nede selv når omgivelsestemperaturene er høye, forteller Helgesson.
   Atlas Copco er den eneste produsenten som tilbyr denne typen hydraulikkoljekjøling. Det gir flere fordeler å holde temperaturen nede: Slitasjen på komponentene reduseres, batteriets levetid øker, og polymerdetaljer som pakninger og gummikomponenter bevarer sin funksjon og hindrer lekkasjer i maskinen. At maskinen holdes avkjølt, forlenger levetiden.
   LP6505 har flere andre brukervennlige funksjoner. Kjell Helgesson avslutter: – Operatøren har også enkel tilgang til gasspaken, den elektriske starteren og vannreguleringen, og maskinen har samme lave vibrasjonsnivå som LP6500.

Kilde. Mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no