Meny
16.02.2015

Atlas Copco lanserer DrillAir Y35

Atlas Copco lanserer høytrykkskompressor med stor virkningsgrad.

DrillAir Y35 kan bore to 4,5" energibrønner på én dag takket være sin høye virkningsgrad med 35 bars trykk og 34,8 m3/min (580 l/s) kapasitet. Ved hjelp av Dynamic Flow Boost-teknikken økes kapasiteten fra 34,8 m3 til 39 m3/min (650 l/s). Det innebærer raskere spyling og påfylling av borestrengen og en kortere tid for å avslutte en brønn.
   – DrillAir Y35 reduserer kostnadene for dyphullsboring, sier Jon-Andreas Ellefsen, Salgssjef hos Atlas Copco. «Lavere vedlikeholdskostnader, minimalt drivstofforbruk, økt driftstid og raskere borehastighet utgjør til sammen en stor forskjell for resultatet.
   Avhengig av driftsparameterne kan arbeidstrykkområdet settes så lavt som 15 bar med den patenterte Atlas Copco XPR-teknikken. Drivstofforbruket er mindre enn 2,2 liter drivstoff per boret meter.
   Atlas Copco benytter en Scania-motor for å oppfylle steg IV i utslippskravene for industrimotorer, som ble introdusert i Europa i januar 2014. Formålet er å redusere utslippene av nitrogenoksid og partikler til bortimot nullnivå. Dette gjør DrillAir Y35 svært hensiktsmessig for prosjekter hvor miljøaspektene er viktige og oppfyller dermed kravene som stilles i storbyregionene.
   Ytelsen maksimeres takket være kvaliteten på motorkomponentene fra Scania. Spesielle designfunksjoner, blant annet en innebygd oljerenser og separate topplokk, bidrar til økt livslengde.
   Transporten forenkles takket være de kompakte målene på DrillAir Y35. Den korte kompressorarmen (4,1 meter) sikrer at det er tilstrekkelig med bare en lastebil for lasting av både kompressor og rigg. For å minimere rustangrep, benyttes en ny metode med trelags beskyttelsesbelegg på karosseriet til DrillAir Y35.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no