Meny
10.05.2023

Artemis Technologies revolusjonerer luksuriøs vanntransport

Artemis Technologies, et ledende selskap innen utvikling av maritim teknologi med høy ytelse, er stolte av å kunngjøre lanseringen av sin nye elektriske vanntaxi, Artemis EF-12 Escape.

Artemis EF-12 Escape er en high-end nullutslipp vanntaxi som gir sikker, effektiv og on-demand mobilitet for miljøbevisste byer og eksklusive feriesteder over hele verden. Den nye luksuriøse vanntaxien er utstyrt med avansert elektrisk folieringsteknologi, som reduserer energiforbruk og utslipp samtidig som den gir en jevn og komfortabel tur. Fartøyet er designet med luksus i tankene, og har high-end finish og komfortable sitteplasser for opptil 12 passasjerer.

"Vi er begeistret over å lansere Artemis EF-12 Escape til den globale maritime transportindustrien," sa David Tyler, kommersiell direktør for Artemis Technologies som avduket det nye designet til bransjekolleger ved Shippax Barcelona. 

"Vårt mål er å gi en bærekraftig, komfortabel og luksuriøs passasjeropplevelse for våre kunder, samtidig som de reduserer deres miljøpåvirkning."Dette siste tilskuddet til Artemis Technologies-flåten er designet for å imøtekomme de mest kresne kundene som krever det beste. 

Artemis EF-12 Escape er utviklet for det luksuriøse reisemarkedet, og kombinerer den elegante stilen til et tradisjonelt monoskrog med den kompromissløse ytelsen til det revolusjonerende Artemis eFoiler®-systemet.Den banebrytende designen er futuristisk og slank, de teknologisk avanserte foliene, den autonome flykontrollen, det elektriske drivsystemet, samt den aerodynamiske formen på fartøyet lar det enkelt fly over vannet, noe som gir passasjerene en helt unik opplevelse, uansett hva forholdene.

Artemis eFoiler® markedsledende autonome flykontrollsystem gir passasjerene en komfortabel tur, kombinert med luksusfasilitetene og lydløs drift som gir en førsteklasses opplevelse.Denne 100 % elektriske vanntaxien lar operatører og passasjerer reise komfortabelt med minimal innvirkning på miljøet. Med en toppfart på 30 knop og en folierekkevidde på 52 nautiske mil er Artemis eFoiler® Escape perfekt for øyhopping fra Florida Keys til Rødehavet.Drevet av det revolusjonerende Artemis eFoiler® elektriske fremdriftssystemet, kommer det ikke som noen overraskelse at dette fartøyet gir det høyeste nivået av ytelse og gjestekomfort. Artemis EF-12 Escape har ultrarask ladekapasitet, med full lading som tar mindre enn 60 minutter.Produserer null utslipp under drift, og genererer minimalt med oppvåkning i høy hastighet, gjør Artemis EF-12 Escape til den perfekte modusen for vannmobilitet for både travle og miljøsensitive vannveier.Den er tilgjengelig i flere konfigurasjoner for å passe til ulike driftsprofiler. 

Skyvedøren på baksiden av kabinen skiller gjesteområdet fra bagasjehyllene, slik at passasjerene kan holde seg kjølige og forfrisket under lasting av bagasje.Vanntaxien på 12 meter er fullt tilgjengelig med en bred rullestolvennlig blenderåpning på 1175 mm. Artemis EF-12 Escape er primært designet for sikker sidelasting, og kan også romme akterlasting etter behov.

"Vi tror at vår nye elektriske vanntaxi vil sette en ny standard for vanntaxiindustrien," sa Tyler. "Den kombinerer den nyeste teknologien med luksuriøs design, og gir en unik og uforglemmelig opplevelse for våre kunder."

Lanseringen av Artemis Technologies' elektriske vanntaxi på Shippax er en betydelig milepæl for selskapet, som viser deres forpliktelse til innovasjon og bærekraft. Fartøyet er tilgjengelig for bestilling nå, og gir et praktisk og miljøvennlig alternativ til tradisjonelle vanntaxier.« Tilbake

 CMS by Makeweb.no