Meny
08.04.2015

Årets viktigste møteplass innen solenergi

Norsk solenergiforening ønsker velkommen til Solenergidagen 2015 i Oslo 8. mai.

Solenergidagen arrangeres årlig, og dette har blitt Norges viktigste møteplass for dem som arbeider med eller er interesserte i solenergi. Programmet inkluderer oppdaterte innlegg fra det offentlige, næringsliv, kunnskapsmiljøer, organisasjoner og sluttbrukere innenfor både solvarme- og solstrøm.
   Det vil bli innlegg fra blant andre Trine Skei Grande, byråd Guri Melby fra Oslo kommune. Innleggene vil ta opp spørsmål om hvilke rolle solenergi spiller i nullutslippsbygg, smarte energisystemer med solenergi, erfaringer fra solenergianlegg på Powerhouse Kjørbo, Rudshagen, Svalbard og Scandic hotell Lerkendal. Det vil også bli en samtale om bruk av solceller og solfangere: både og eller enten eller? På Solenergidagen vil det bli utdeling av "Årets solstråle" samt utstilling med aktører og solenergiutstyr i mingleområdet.
   - "Solenergi – det smarte valget" er årets tema for Solenergidagen, forteller generalsekretær Åse Lekang Sørensen. – I fjor var det 170 deltakere på Solenergidagen, og vi forventer enda flere deltakere i år. Bruk av solceller og solfangere øker i Norge, og da er det viktig med møteplasser som dette. 
   Solenergidagen tilbys til redusert pris ved påmelding før 24. april. Tekna delfinansierer et begrenset antall studentdeltakere.

Bildet viser solfangere som leverer varme til passivhusene i  Stenbråtlia borettslag i Oslo (foto: Aventa/Harald Kicker, JKU Austria).

 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no