Meny
18.02.2021

Arbeidslampe med appstyring og klipsfunksjon

Shiny 5000 fra MARELD er ifølge produsenten en arbeidslampe helt i toppsjiktet.


Det finnes ingen arbeidslampe lik denne så vidt jeg vet, sier Espen Hanæs, forretningsutvikler for MARELD i Luna Group Norge.
   - MARELD er en merkevare som egner seg spesielt godt for det nordiske markedet med produkter utviklet i samarbeid med og for den profesjonelle brukeren, forteller Hanæs.
   Nå har Luna Group Norge og MARELD lansert Shiny 5000 RE App – en oppladbar arbeidslampe utstyrt med en innebygd klipsfunksjon som gir mulighet for å feste lampen til rør, plattformer, maskindetaljer, rekkverk til stillas og lignende.
   - Dette er en arbeidslampe som tåler en trøkk, laget i materiale som er eksepsjonelt støtsikker. Da denne lampen også har mulighet til å gå på batteri, er den ideell til bruk i høyden fordi du fjerner “snubletråden” ved å ha en skjøteledning liggende på gulvet. I tillegg kan man styre lampen via en app, utdyper Hanæs. 
   Det å kunne koble mobiltelefonen til forskjellige produkter har blitt stadig mer etterspurt og flere håndverkere styrer arbeidslyset via en app.
   Hanæs forklarer at via appen kan du slå på, slå av, dempe samt stille timeren for arbeidsbelysningen og ved behov kan man parallellkoble hele 100 enheter til en telefon. Det bidrar til å gi brukeren et bredt utvalg av tilpasningsalternativer og full kontroll på arbeidsbelysningen. 


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no