Meny
12.04.2016

App-kontrollert skrivebordslampe

Bordlampen Leitz Style Smart LED kan mye mer enn andre lamper.

Den er intelligent og kan styres via en app på din telefon.
   Lampen har en sensor som tilpasser lysstyrken til omgivelsene. Vi kjenner jo dette allerede fra nye biler, der lyset i instrumentpanelet automatisk tilpasser seg lyset utenfor så det lyser kraftigere om natten og på vei gjennom en tunnel enn på en solskinnsdag.
   Lampen har 7 varm-hvite og 7 kald-hvite LED lysdioder. Disse dempes adskilt for å justere både lysstyrken og fargetemperaturen fra 3000K til 6000K. Betjener man lampen manuelt, har den 4 forskjellige innstillinger på touchpanelet. Alt fra dempet varm belysning til kraftig leselys. En innebygget USB-lader for smarttelefoner eller nettbrett gjør den jo ikke mindre smart.
   Man kan laste ned en gratis app til både iPhone iOS og Google Android. Med app-en kan man via Bluetooth lagre sine egne personlige innstillinger for det helt perfekte lyset i ulike situasjoner. Benyttes app-en, kan lampen slås på automatisk når man kommer på kontoret eller hjemme og den slukker automatisk igjen når man går.
   LED-lys bruker lite strøm, de holder opptil 50 000 timer og kan skrus av og på ca. 200 000 ganger.
   Bordlampen Leitz Style Smart LED kommer i fem farger. Fra de mer tradisjonelle hvit og svart til de mer sofistikerte celadon grønn, granat rød og titan blå. Veiledede utsalgspris inkl. moms er kr 2495. Leitz gir hele 3 års garanti på skrivebordslampen.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no