Meny
10.11.2014

Amerikansk suksess introduseres i Europa og Midtøsten

 RunPhones er en hodemikrotelefonløsning for sportsfolk .

 

 

Det er syv år siden det amerikanske ekteparet Wei-Shin Lai og Jason Wolfe patenterte sin første oppfinnelse – SleepPhones – som brukes av personer med søvnproblemer. Grunnideen har siden utviklet seg til produktet RunPhones, som er en hodemikrotelefonløsning for sportsfolk.
 
Sandberg A/S har nå tatt til seg RunPhones i samarbeid med ekteparets virksomhet, slik at RunPhones kan spre seg i Europa og Midtøsten.
   RunPhones er i all enkelhelt et pannebånd med innebygde høyttalere. Høyttalerne kan tas ut av pannebåndet slik at det kan vaskes i maskin. Pannebåndet er fremstilt av Polartec, som både er svetteabsorberende, og som beskytter mot kulde på kalde vinterdager.
   Sandbergs direktør, Martin Hollerup, sier følgende om oppfinnelsen: – Dette er hva vi kaller smart thinking. Jeg har selv løpt en del og slitt med å få de små øreproppene til mobilen til å sitte i ørene mens jeg løp. Og ja – jeg har også prøvd med både lue og pannebånd, men det fungerer rett og slett ikke spesielt bra. Det å sette de to tingene sammen i en enhet er genialt, for både sommer og vinter.
   Se forhandlere på sandberg.it

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no