Meny
22.11.2013

Agriaforsikrede hunder kan nå reise sikrere

Vi tar med oss hunden i bilen, men hvor godt vi sikrer hunden kan variere. Agria Dyreforsikring har inngått et samarbeid med Mim Constructions som innebærer at Agriaforsikrede hunder nå kan reise både sikrere og bedre.
Mim Variocage sikkerhetsbur gir en unik beskyttelse for både mennesker og dyr ved en eventuell ulykke. Burene er konstruert for høyeste sikkerhet og er de eneste på markedet som oppfyller kravene som stilles ved kollisjon bakfra. Burene har optimal lufting og ingen detaljer som skader hunden. Ved en eventuell ulykke finnes en nødutgang bak. Burene er laget i pulverlakkert stål, er stille og leveres med gummimatte. 

– Gjennom en slik samarbeidsavtale kan vi med utelukkende positive virkemidler bidra til å forebygge alvorlige skader, eller i verste fall dødsfall hos både hund og menneske. Dette er en vinn-vinn situasjon som redder liv, sier Christian Geelmuyden, Country Manager i Agria Dyreforsikring.

Ingen egenandel på veterinærforsikringen
Ingen egenandel på forsikringen Agria Dyreforsikring vil gjerne oppmuntre til sikker kjøretur for Norges hunder. Agriaforsikrede hunder som reiser i Mim Variocage hundebur og som skades i en trafikkulykke, betaler derfor ingen egenandel på veterinærforsikringen, som kommer av de skader som er forårsaket av trafikkulykken.  Rabatt for Agriakunder Agriakunder får til og med rabatt på innkjøp av Mim Variocage hundebur. Rabatten er 300 kroner for et enkeltbur og 500 kroner for et dobbeltbur. For å få denne rabatten fyller du inn blanketten som du får når du kjøper buret. Kupongen sendes så til Mim sammen med kopi av kvittering på buret og ditt forsikringsbrev eller forsikringsnummer. Du kan også skrive ut blanketten på baksiden på brosjyren.

Kollisjonstester
Euro NCAP test og deformasjonssoner Mim Variocage har dokumentasjon fra et 100-talls kollisjonstester og har fulgt de store bilmerkenes utviklingsarbeider med blant annet deformasjonssoner. Ved en eventuell påkjøring bakfra trykkes buret, på en kontrollert måte, sammen i samme omfang som bilens deformasjonssone. Det innebærer at buret ikke skyver frem baksetet eller splintres, noe som minimerer skaderisikoen for både passasjerer og hund.  

Burene finnes i både dobbel og enkel modell. Det doble buret har en justerbar og løstakbar mellomvegg, og begge modellene kan man enkelt tilpasse dybden på. Med noen enkle grep tilpasser du buret både til bil og hund.

Kilde: www.cision.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no